«Acum avem cămara plină cu bunătăţi!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Impresionat de greutăţile prin care trec pensionarii a căror poveste Click! a prezentat-o săptămâna trecută, Dan Cristian Popescu, un tânăr profesor din Bucureşti, le-a oferit un coş consistent de alimente.

„Părinţii mei sunt profesori şi am fost educat că solidaritatea se face de la om la om, nu prin intermediul statului. Este incredibil şi trist că pensionarii au ajuns să cumpere carne doar o dată pe săptămână", ne-a spus Dan Cristian Popescu, un profesor de matematică din Capitală.

La 35 de ani are norocul că nu este nevoit să se întreţină din salariu, având o firmă de publicitate. „Vreau să le iau cam orice au nevoie în casă în materie de alimente", ne-a spus zâmbind Cristian.

„Trebuie să le iau carne neapărat, dar de vită şi pui, pentru că la boala doamnei porcul nu e bun", a adăugat Cristian. Nu uită nici de fructele atât de necesare Alexandrei.

La casă, tânărul a plătit o sumă aproape egală cu pensia Alexandrei. Dar bucuria de pe faţa celor doi pensionari la vederea lui Cristian a făcut să merite orice sumă.

„Ce bucurie ne-aţi făcut! Luna asta am scăpat de grija alimentelor. Nu ne imaginam ca un tânăr să înţeleagă suferinţa unor bătrâni", i-a spus femeia.

simeon stalpnicul png

Săptămâna trecută, Click! a prezentat povestea unui cuplu de pensionari bucureşteni

image
image
image
image
image
image
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net