Actorul Rupert Grint nu se uită la "Harry Potter" - VIDEO

Ultima actualizare:

Însă timpul petrecut la rolul lui Ron Weasley se apropie de sfârşit, având în vedere că prima parte din "Harry Potter and the Deathly Hallows" va fi lansată în septembrie.

Însă ultimul capitol din saga Potter a fost împărţit în două, aşă că cea de-a doua parte va apărea abia în vara anului 2011.

Urmăreşte aici trailerul la ultimul film Harry Potter

Povestind cu cei de la Bang Showbiz, Rupert a spus: "Presupun că e ciudat. Pentru mine aşa e normal...aşa am crescut. Te obişnuieşti până la urmă. Dacă filmele vechi sunt la televizor, arunc o privire, dar nu am văzut niciodată unul până la sfârşit".

Grint spune că este pregătit să-şi deschidă aripile şi să treacă la alte roluri. "Cred că ăsta este unul din motivele pentru care am făcut comedia "Wild Target", deoarece era ca un bilet de scăpare.

"Harry Potter" se apropie de sfârşit, este ultimul şi apoi gata. Am un sentiment extrem de ciudat, deoarece toţi am stat în siguranţă în această bulă şi acum trebuie să mergem mai departe".

În filmul "Wild target", ce va avea premiera undeva la sfârşitul acestei luni, Rupert va aface echipă cu Bill Nighy şi Emily Blunt.

Vezi aici trailerul filmului "Wild target" 

Citeşte şi:

Daniel Radcliffe vrea să-l joace pe Spiderman. Ce zici?

Tristeţe mare la finalul erei "Harry Potter"! - VIDEO

Pozele nud cu Emma Watson sunt false

Daniel Radcliffe se întoarce pe Broadway

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net