Aceasta este trăsura lui Kate şi William la nunta regală

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Prinţul William al Marii Britanii şi Kate Middleton vor face prima deplasare în calitate de soţ şi soţie, de la Westminster Abbey la Palatul Buckingham, într-o trăsură realizată în 1902 şi folosită şi de Prinţul Charles şi Lady Diana.

Atelajul a fost construit special pentru Regele Edward al VII-lea, fiind decorat cu frunze de aur şi tapiţat cu satin purpuriu şi folosit de Regina Elisabeta a II-a pentru şefii de stat străini, în timpul vizitelor oficiale, informează Daily Mail.

Kate Middleton va ajunge la ceremonie într-un automobil Rolls-Royce Phantom VI estimat la peste un milion de lire sterline, primit în dar de Regină cu ocazia Nunţii de Argint.

simeon stalpnicul png

La rândul lor, Prinţii William şi Harry vor folosi un automobil de protocol marca Bentley, în timp ce Prinţul Charles şi Camilla, Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul de Edinburgh vor călători în maşini Rolls-Royce.

Din motive de securitate, dar şi pentru reducerea costurilor, ceilalţi membri ai familiei regale vor fi transportaţi în microbuze.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net