Accidentare teribilă la US Open - VIDEO

Ultima actualizare:

de Ştefan Găvan

Tenisul poate fi un sport dureros. A demonstrat-o fără să vrea germanca Sabine Lisicki, care şi-a sucit aseară glezna la ultimul punct al meciului împotriva australiencei Anastasia Rodionova, prăbuşindu-se apoi pe teren cu ochii în lacrimi. 

Favorita nr. 23 la US Open, Sabine Lisicki (19 ani) a părăsit ieri competiţia în turul II într-un scaun cu rotile. Talentata jucătoare germană şi-a sucit glezna în momentul în care încerca să ajungă in extremis la una din mingile de meci ale adversarei sale, Anastasia Rodionova, la scorul de 6-3, 3-6, 6-5 pentru jucătoarea de la Antipozi.

Lisicki a terminat meciul urlând efectiv de durere şi a părăsit arena de joc într-un scaun cu rotile, fiind transportată la spital.

Rodionova, jucătoare de origină rusă care evoluează însă pentru Australia, s-a calificat astfel în turul al treilea şi o va înfrunta pe Kateryna Bondarenko, surprinzătoarea învingătoare a fostei lidere mondiale Ana Ivanovici.

Iată accidentarea lui Sabine Lisicki:

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net