6 motive pentru care preludiul e cea mai importantă parte a actului sexual

Ultima actualizare:

Preludiul e la fel de important într-o relaţie sexuală pe cât e şi penetrarea. Sau chiar mai important. Femeile trebuie să fie bine lubrifiate ca să se poată bucura de un act sexual comod şi fără durere. În plus, momentul dinainte de penetrare e unul intim, de explorare, pe care trebuie să-l aprecieze cum se cuvine.

Scriitorul Nick Hornby spunea că perechea perfectă e formată dintr-un adolescent curios să exploreze şi să cunoască terenul sexual şi o femeie matură, căreia amanţii obişnuiţi nu îi mai satisfac nevoia de preludiu. Fă ceva, aşadar, şi nu accepta ca sexul să se reducă, în relaţia ta, doar la penetrare. Explică-i asta şi lui... De ce?

1. Preludiul împiedică instalarea rutinei în dormitor

Un act sexual reuşit nu se reduce doar la penetrare. Dacă amantul tău e unul din cei care se aruncă direct la acest capitol al unei partide de sex, există pericolul ca "întâlnirile" voastre din pat să devină tot mai monotone şi plictisitoare. La urma urmei, cu ce te mai pot surprinde aceleaşi câteva minute de penetrare, de fiecare dată, când deja ştii cu anticipaţie orice mişcare urmează în "ritualul" vostru sexual?

Citeşte mai mult pe adevarul.es.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net