5 lucruri ciudate care îi excită la nebunie pe bărbaţi

Ultima actualizare:

Mirosul de plăcintă de dovleacSpecialiştii din cadrul Centrului de Cercetare al Mirosului şi Gustului din Chicago au descoperit că mirosul de plăcintă de dovleac şi levănţică sporeşte apetitul sexual al bărbaţilor cu aproape de 23 de ori mai mult decât alte mirosuri. Acest amestec – dovleac cu lavandă – îi face pe bărbaţi să se simtă extrem de relaxaţi şi de binedispuşi. Şi, evident, puşi pe „joacă”. Uită de prăjiturelele dulci şi colorate şi pregăteşte o plăcintă cu dovleac pe care iubitul tău să o servească lângă un buchet de levănţică aşezat discret într-o vază. S-ar putea să ai parte de o noapte cum nici nu ai visat. 

Culoarea roşieUrmează să ai o întâlnire cu un bărbat care îţi place? Alege din garderobă, pentru acest eveniment, o rochiţă roşie! Într-un studiu, care a fost publicat în revista „Personalitate şi Psihologie Socială” specialiştii au încercat să afle ce culori îi excită pe bărbaţi. Voluntarii au fost rugaţi să privească mai multe fotografii cu diverse femei îmbrăcate în diverse culori. Bărbaţii au spus că cele care portă roşu sunt mult mai atractive. Mai mult, aceleaşi femei au fost îmbrăcate, pe rând, în mai multe ţinute de culori diferite. Când purtau roşu, păreau mult mai sexy decât atunci când purtau alte culori.

Braţele fine şi lungi Îţi faci probleme că nu ai picioarele lungi? Află că unii bărbaţi se excită atunci când vâd o femeie cu brate lungi şi mlădioase. Bizar dar adevărat. Au descoperit asta cercetătorii australieni care au arătat unor voluntari mai multe filmuleţe cu femei. Bărbaţii au percutat sexual privindu-le pe cele care aveau braţele lungi şi nu picioarele. Motivul pentru care eşti privită ca fiind sexy dacă ai braţele lungi? Acestea dau impresia unei siluete subţiri şi sugerează în mintea bărbaţilor îmbrăţişări puternice.

Lenjerie scumpăCând un bărbat vede o femeie în lenjerie intimă scumpă se gândeşte că aceasta are foarte mare grijă să arate întotdeauna impecabil în faţa lui. Efortul de a căuta ceea ce ţi se potriveşte şi de a da mulţi bani este răsplătit din plin! Imaginează-ţi la ce se gândeşte un bărbat când îţi vede lenjeria intimă din mătase cu dantelă şi ce gândeşte dacă ar vedea chiloţi tetra.

Jucăriile sexuale Multe femei se simt inconfortabil să folosească un vibrator în faţa partenerului lor şi asta de teamă ca nu cumva el să se simtă ofensat sau ruşinat, a declarat Sue W. Goldstein, cordonator al programului de sănătate din cadrul Institutului de Medicină Sexuală din San Diego. Însă, ceea ce nu ştiu femeile este faptul că foarte mulţi bărbaţi adoră să privească jocurile perverse ale partenerei lor. Motivul? Bărbaţii, spre deosebire de femei, percutează la imagini. Deci, să te privească jucându-te cu un vibrator, este pentru ei o adevărată plăcere.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net