5 lecţii despre dragoste, desprinse din serialul "Sex and the city"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fetele din "Sex and the city" au îndurat şi rele, şi bune şi ciudate întâmplări atunci când a venit vorba de dragoste şi relaţii. Cei de la Cosmopolitan au studiat relaţiile memorabile ale fetelor pentru a descoperi ce lecţii se ascund în fiecare.

shine.yahoo.com prezintă tot ce se poate afla despre iubire, din "Sex and the city":

1. Ieşi la întâlniri chiar dacă nu e genul tău

Caz de studiu: Miranda şi Steve

În momentul în care Miranda l-a întâlnit pe barmanul Steve, ea a fost sceptică, ca de obicei.  El era ok şi drăguţ, dar în mod evident, nu bun pentru o relaţie. Nu în mod surpinzător, opiniile lor cu privire la carieră au creat probleme: programe separate, certuri cu privire la bani şi principii diferite de viaţă.

Ea ar fi putut să-i şteargă numărul de telefon, dar în cele din urmă, personalitatea lui a cucerit-o. În final, cei doi au creat împreună o familie şi s-au căsătorit.

2. Lasă-l să te cucerească

Caz de studiu: Carrie şi Mr. Big

Cu siguranţă, şi Carrie a avut perioada în care l-a cucerit pe Big, dar în final el este cel care a apărut la uşa ei înainte ca ea să plece din New York. Nervoasă că el mereu îşi alegea cele mai proaste momente, a ţipat la el: "Uită că ai numărul meu! De fapt, uită că-mi ştii numele!".

Dar el nu s-a lăsat. A sunat-o să-i spună că o iubeşte şi din fericire Charlotte a fost acolo să-i răspundă. A două zi, el s-a întâlnit cu fetele la brunch şi a recunoscut: "Voi sunteţi iubirea vieţii ei şi un bărbat ar fi norocos să fie şi el încadrat în peisaj".

Astfel, cu binecuvântarea fetelor, Big a plecat după Carrie la Paris.

3. Îndrăzneşte să te îndrăgosteşti

Caz de studiu: Samantha şi Smith

Samantha avea propria teorie în ceea ce priveşte relaţiile: "Sunt trisexuală. Încerc orice, cel puţin o dată". Singura ei regulă era să nu se îndrăgostească niciodată, astfel că atunci când l-a întâlnit pe frumosul Smith, nici măcar nu l-a întrebat cum îl cheamă.

În timp, undeva între sex şi stele, ea s-a îndrăgostit şi a spus: "Ai însemnat pentru mine mai mult decât a însemnat orice bărbat din viaţa mea".

simeon stalpnicul png

4. Nu ignora niciodată semnele care-ţi spun că relaţia ta nu merge

Caz de studiu: Charlotte şi Trey

Optimistă şi romantică desăvârşită, Charlotte a crezut că visele ei au devenit realitate în momentul în care l-a cunoscut pe Trey: singur, bogat, frumos şi doctor.

În ciuda unor semne foarte clare, ea a acceptat cererea lui în căsătorie, o soacră enervantă şi o lună de miere lipsită de sex, deoarece vroia ca relaţia să meargă. Deşi a luptat cu tot ce avea, relaţia lor tot a eşuat.

5. Nu-ţi fie frică de singurătate

Caz de studiu: Carrie

Eterna fată singură a avut parte de întâlnirile ei romantice, scria pentru rubrica ei din ziar, dar adevărata poveste de dragoste a scris-o doar pentru ea. Ghinionul şi despărţirile urâte făceau parte din viaţa ei.

Însă ea nu s-a dat niciodată bătută. "Cea mai frumoasă, interesantă şi importantă parte a unei relaţii este cea pe care o ai cu tine. Şi dacă ai să găseşti pe cineva care să iubească persoana pe care tu o iubeşti, atunci...totul e minunat", a spus Carrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net