400 €, colierul pentru câini

CLIIMA20091115_0154_1.jpg

“Doamna” din imagine poartă un colier de perle
Citeste tot despre: 

Unul dintre cele mai aşteptate momente de la prima eduţie a evenimentului “Timişoara Fashion Festival” a fost prezentarea colecţiei de accesorii pentru animale de companie.

Manechinele şi-au făcut apariţia pe podium cu câini de dimensiuni mici în braţe, care purtau la gât coliere de sute de euro.

Colecţia de coliere a fost semnată de excentricul designer timişorean Adrian Haiduc. Acesta e singurul designer care realizează accesorii pentru animale de companie.

Piesele sunt făcute la comandă şi costă între 250 şi 400 de euro, însă, în funcţie de comenzi, preţurile pot creşte mult.

"Perlele şi pietrele semipreţioase sunt montate pe lanţuri de argint, pentru că sunt cele mai potrivite pentru căţei. Aurul e mai fragil. Avem coliere din sidef albastru şi negru, onix negru, carmelion, agat albastru şi negru, perle baston", spune Adrian Haiduc.

Pe aceeaşi temă:

Hăinuţe de fiţe pentru căţeluşi
Căţeii vedetelor cu ţoale de mii de euro!
Hotel de 5 stele pentru căţei
Răsfăţ mare pe căţei de ziua lor

Designerul susţine că are peste 120 de comenzi pentru a realiza coliere pentru animale de companie. Ultima comandă a venit de la un timişorean, care a cerut un accesoriu pentru papagal.

Printre modelele care au prezentat colierele pentru câini s-au aflat şi două vedete Playboy, Iuliana Matei şi Ramona Lăzuran.

Cele două au defilat pe podium cu câte un câine în braţe.

Nu manechinele au fost atracţia principală a serii, ci micile vietăţi care purtau bijuterii

Adrian Haiduc, designer: "Nimic nu este mai frumos decât să faci bijuterii pentru câini şi pisici”
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1