35.000 € salariu să te uiţi la femei goale

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cum ar fi să mergi prin cluburi de striptease, să admiri superbele dansa­­toare şi consumaţia să fie din partea casei? Dar dacă ai lua şi bani pentru treaba asta? Ar fi tare, nu?

Ei bine, se întâmplă. Universitatea din Leeds, Marea Britanie, a publicat un anunţ în care precizează că pune la dispoziţie, pe un salariu de 35.000 de euro pe an şi pe ceva "bani de buzunar", un post de cercetător pentru studierea dansatoarelor de striptease.

simeon stalpnicul png

Vezi aici imagini cu cele mai tari actriţe din lume, în scene "fierbinţi" de striptease

Concret, câştigătorul concursului trebuie să descopere genul de femei care ajung dansatoare în baruri de striptease şi condiţiile în care acestea îşi câştigă pâinea.

        Citeşte şi:                Striptease în secţia de poliţie!                Eva Longoria dansează la bară                Manechinul Luciana Salazar, dependentă de striptease

Funcţia, finanţată de guvern, va presupune ca cel care o va obţine să intervieveze 300 de dansatoare în poală, în mai multe oraşe din nordul Angliei.

În plus, cercetătorul, care trebuie la sfârşitul anului să elaboreze o carte despre stripteuze, trebuie să analizeze economia de noapte a Marii Britanii.

Astfel, el va avea de urmărit soarta bacşişurilor, strategiile de atragere a clienţilor şi calitatea serviciilor oferite de tinerele dansatoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net