3.000 de abdomene pe zi pentru Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Starul portughez a dezvăluit pentru ”As” care este secretul formei fizice extraordinare, dar și de ce multe domnișoara visează să-i atingă tripul sculptat.

Cotidianul spaniol notează că pe vremea când era la Manchester United, Ronaldo făcea pariuri cu jucătorii din cantonament privind numărul de abdomene făcute şi nimeni nu putea să-l întreacă.

Forţa fizică a jucătorului a atras şi atenţia grupării madrilene încă din prima zi. "Este o maşină", au spus în repetate rânduri jucătorii de la Real despre portughezul care petrece aproape la fel de mult timp în teren cât şi la sala de forţă.

"Însă Ronaldo nu face abdomene doar la sala de forţă. Unii coechipieri au rămas şocaţi când au intrat în camera sa din cantonament, înaintea unui meci, când l-au găsit făcând abdomene în timp ce urmărea o emisiune televizată", scrie As.

http://www.click.ro/bbtcontent/clipping/CLIIMA20091203_0052/5.jpg
http://www.click.ro/bbtcontent/clipping/CLIIMA20091203_0052/5.jpg

Potrivit cotidianului spaniol, interesul lui Cristiano de a-şi îngriji corpul vine din copilărie. la doar 11 ani el mergea noaptea la academia de la Sporting Lisabona pentru a lucra cu greutăţi la picioare. De asemenea, el făcea antrenamente şi pentru trenul superior, lucru de bază la un fotbalist.

Viteza este o altă calitate a lui Ronaldo, însă rezistenţa este cea care îi permite să efectueze sprinturi. Pentru acest lucru el lucrează la bicicletă, dar şi pe teren. La teste în Portugalia a obţinut o viteză medie de 28,4 kms/oră fără balon.

"Cristiano îşi completează exerciţiile fizice înotând. Îl încântă acest sport, iar la Manchester încerca să se relaxeze zilnic în piscina ce o avea în casa lui", scrie As.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net