3 trucuri ca să cureţi oglinda

Ultima actualizare:

Calcarul se şterge cu oţet

Pentru că oglinda din baie de abureşte frecvent, ea se pătează cu dâre şi urme de calcar. Dar, dacă este curăţată des şi cu produse corespunzătoare, oglinda ar trebui să strălucească de curăţenie.

Pentru îndepărtarea calcarului format în timp foloseşte cu încredere o soluţie din oţet alb şi apă. Pulverizează în fiecare zi pe întreaga suprafaţă a oglinzii şi lasă să acţioneze câteva minute.

Apoi, şterge surplusul de lichid cu hârtie de ziar sau de filtru. Acestea sunt atât de fine încât nu lasă scame, absorb toată umezeala şi nu zgârie suprafaţa din sticlă.

«Degetele» se duc cu bicarbonat

De multe ori ai observat că pe oglindă, oricât de curată şi îngrijită ar fi, tot se mai vad urme de degete. Pentru îndepărtarea lor foloseşte o cârpă uscată, moale şi curată din bumbac.

Şterge circular suprafaţa oglinzii insistând în locurile unde ai observat petele. Dacă acestea sunt în profunzime şi nu se curăţă, foloseşte o soluţie din apă şi zeama unei lămâi. Pulverizează iar apoi şterge cu o cârpă uscată.

Spuma de ras previne aburirea

De fiecare dată când faci duş sau baie, din cauza căldurii oglinda se abureşte. Aburul se transformă în picături, iar acestea lasă urme inestetice pe sticlă.

Ce-i de făcut? Aplică pe suprafaţa oglinzii un strat subţire de spumă de ras. Nu folosi foarte multă deoarece îţi va fi greu să ştergi apoi surplusul. Dacă nu ai spumă de ras la îndemână, poţi folosi cu succes pastă de dinţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net