3-4, a trecut acceleratu’

Ultima actualizare:

În memoria lui Nicu Constantin. La începutul partidei, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului rapidist, Nicu Constantin. Galeria rapidistă a afişat şi un banner: "Rămas bun ochelari miraculoşi".

Copos a venit la meci. După foarte mult timp, patronul Rapidului, George Copos, a venit să vadă un meci al echipei sale. Acesta a ajuns la stadion cu câteva minute înainte de începerea jocului şi a fost primit de Mititelu. Cei doi s-au întreţinut amical preţ de câteva minute, după care rapidistul a fost condus la loja rezervată oaspeţilor.

Suporterii, atac la Mititelu: "Nu mai venim la stadion!". În semn de protest faţă de Adrian Mititelu, galeria Craiovei nu a luat loc în tribune, ci a stat în spatele sectoarelor. Patronul oltenilor a început să fie înjurat chiar din primul minut.

 „Îmi pare rău de Mititelu". Copos era laudativ la adresa Rapidului: „Am încropit cu greu în vară o echipă, iar acum aceasta dă rezultate. Îmi pare rău de Mititelu, a fost un meci nebun", a spus giuleşteanul.

Manea: "Suntem puternici psihic". Nae Manea a spus că Rapid a stat mai bine psihic decât Craiova. "Am obţinut o victorie importantă pentru noi, mai ales că ne aduce în plutonul fruntaş. Am dovedit încă o dată că suntem puternici din punct de vedere psihic", a spus rapidistul.

«Spartanul», umilit de Hizo

Constantin s-a făcut de râs la Craiova, unde a gafat incredibil la primul gol al oltenilor. Fundaşul a fost schimbat după numai zece minute de Hizo! "Spartanul" fusese introdus în minutul 37 în locul lui Iordache, dar la pauză "Dulăul" l-a preferat de Mardare în locul lui.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net