22 de metri, cel mai înalt brad din oraş

Ultima actualizare:

„3, 2, 1...acum!". Cu o apăsare de buton, primarul sectorului 3 Liviu Negoiţă a transformat ieri seară cel mai mare parc din această zonă a Capitalei, într-o feerie de lumină.

Peste 7,5 km de ghirlande luminoase şi trei milioane de becuri s-au aprins, transformând Parcul Al. I. Cuza într-un far strălucitor.

Cireaşa de pe tort o reprezintă două fântâni dinamice cu spoturi luminoase colorate, la care jetul se reglează automat, în funcţie de vreme şi viteza vântului. „Vine şi Moşu?", îşi întreabă părinţii Mihăiţă, un puşti de-o şchioapă.

Copacul din sectorul 3 este urmat într-un top neoficial al pomilor de Crăciun montaţi în oraş, de „bradul" metalic cu o înălţime de 17 metri amplasat de Municipalitate la Piaţa Universităţii. Acesta are 500.000 de becuri albe, galbene, albastre şi mov.

Doru Ionescu, 35 de ani: Nu am văzut niciodată un brad atât de mare, iar faptul că este natural mă face să mă simt ca la munte când îl privesc. Cea mai fericită este fetiţa mea de doi ani, Raisa.

Adela Popescu, 30 de ani: Am doi copii şi pentru ei este cea mai frumoasă perioadă a anului. Bradul gigantic le-a adus aminte de Moş Crăciun, iar nouă, adulţilor, de zilele frumoase când eram mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net