1,6 lei pe oră, parcarea sub Piaţa Universităţii

Ultima actualizare:

Pentru primarul general al Capitalei Sorin Oprescu este un vis devenit realitate. Să reuşească acolo unde predecesorii săi au dat greş: construcţia unei parcări subterane.

"Ne-am înţeles cu un grup de firme din Spania pentru a demara această investiţie. După terminarea lucrărilor ,problema parcării în centrul Capitalei nu va mai fi dramatică", a declarat Sorin Oprescu.

Construcţia va avea trei niveluri şi două intrări: una din strada Toma Caragiu, iar cealaltă de pe str. Academiei, din parcarea din faţa actualului restaurant Spring Time. Costul estimat al parcării subterane de la Piaţa Universităţii este de aproape 20 de milioane de euro.

"Lucrările ar trebui încheiate în 18 luni, dar avem promisiuni că investiţia va fi gata în 15-16 luni. Estimăm ca tariful pentru parcarea unei maşini să fie în medie de 0,38 de euro pe oră", a declarat Bogdan Hreapcă, director în cadrul Municipalităţii.

Acesta a precizat că pe durata lucrărilor statuile din Piaţa Universităţii vor fi mutate, întreaga zonă de deasupra urmând să fie reamenajată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net