150.000 €, o bucată de şorici tatuat

Citeste tot despre: 

Belgianul Wim Delvoye (46 de ani) a inventat tatuajul pe porci. Rapid, crescătorii chinezi de vite au simţit gustul banilor şi au lansat ferma porcilor tatuaţi lângă Shanghai.

Citeşte şi:

La Buzău, porcul este plimbat în lesă pe străzile oraşului - VIDEO

Katy Perry vrea ca muzica ei să miroasă a porc

Porcul care merge în două picioare este de nepreţuit!

O bucată de şorici tatuat cu Fecioara Maria a costat 150.000 € şi a fost vândută unui colecţionar din Elveţia. Cum funcţionează afacerea? Ferma porcilor tatuaţi din China pune la dispoziţia clienţilor un lot impresionant de pui.

Odată ales animalul preferat, clientului i se spune că doar creşterea puilor costă pe an peste 120.000 €. Aşa că excentricul gurmand sau colecţionar de piei tatuate trebuie să dea 8.000 €, apoi comandă tatuajul, care costă între 50 şi 5.000 €.

Dacă vrei ca de Crăciun să mănânci un porc tatuat cu Moşul sau cu simboluri budiste, nu trebuie decât să dai comanda. Cerneala folosită e nontoxică, iar porcii sunt sedaţi când se aplică tatuajul.

„Am avut diferiţi clienţi. Am tatuat porci pentru firme ca Louis Vuitton şi alte branduri. Însă am primit şi comenzi de tatuaje pentru gurmanzi. Noi livrăm porcul viu, după 8 luni de viaţă. E treaba clientului ce face cu el", a declarat Delvoye pentru Reuters. Dacă porcul depăşeşte 100 kg, se taxează 1.000 €/kg.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1