14 trucuri pentru o căsnicie fără sex

Ultima actualizare:

    În lumea asta nebună în care trăim, totul trebuie făcut pe fugă, inclusiv sexul
În lumea asta nebună în care trăim, totul trebuie făcut pe fugă, inclusiv sexul

Dacă vrei o căsnicie fără viaţă sexuală, există câteva metode foarte simple pentru a ajunge acolo. Aceleaşi metode pot fi aplicate şi într-o relaţie între două persoane necăsătorite.

Sexul este o parte a căsniciei. Nu este cea mai importantă parte a vieţii de cuplu în general, dar are un rol important. Ţi-am oferit zeci de articole despre cum să-ţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală sau trucuri pentru a garanta orgasmele în pat. Ai aflat ce ai de făcut pentru a condimenta şi păstra mereu vie pasiunea în cuplu şi ce trebuie să faci ca sexul să nu cadă în rutină.

Vezi şi:

«Ejaculez precoce după primul eşec în dragoste» - VIDEO

«Două surori mă vor în pat. Ce să fac?» - VIDEO

Eşti infidel? Înseamnă că te-ai născut aşa

Cu toate acestea, există şi metoda inversă. Dacă vrei o viaţă sexuală cât mai săracă sau chiar inexistentă, e mult mai simplu. Urmează sugestiile de mai jos şi dacă scopul tău este o relaţie fără sex, cu siguranţă veţi ajunge să aveţi o căsnicie fără intimitate, în care amândoi să vă simţiţi izolat unul de celălalt şi singur.

Sexul este uşor de "distrus" datorită sentimentelor asociate în marea parte a cazurilor cu acesta şi pentru că este atât de vulnerabil şi de legat de stările noastre de spirit. Sexualitatea ne este afectată de orgoliu, tulburări emoţionale, presiuni, critici şi aşteptări nerealiste. Dacă "te ocupi" de acestea, ai "terminat-o" şi cu sexul.

1. Aşteaptă-te la sex doar pentru că eşti însuratOrice membru al cuplului căsătorit trebuie să-şi îndeplinească "datoriile" conjugale, deci ea este practic la dispoziţia ta. Este unul din avantajele de a fi căsătorit. Odată ce ţi-a spus "Da", a fost de acord şi cu sexul oricând, la orice oră, oricând ai chef.

2. Fă sex la aceeaşi oră, în acelaşi loc, în aceeaşi ziAstfel nu va mai trebui să te întrebi când vei face sex şi nici nu vei uita momentul. "Sâmbătă seara - ora 21.30. În pat". Punctual. Pe ceas. Cine vrea cu adevărat spontaneitate şi noroc atunci când vine vorba de viaţa sexuală?

3. Urmează-ţi rutina de fiecare datăFii sigur că urmezi exact aceiaşi paşi şi aceleaşi mişcări de fiecare dată. Nu te chinui să vii cu ceva diferit de făcut împreună. Diversitatea şi "condimentele" nu sunt necesare în sex.

4. Fii sigur că te îmbeţi bine înainte, ca să fii mai "relaxat"La urma urmei, sexul te priveşte doar pe tine. Iar dacă partenerei tale nu prea îi place să te simtă iar beat lângă ea în pat, nu e treaba ta. Dacă te iubeşte, trebuie să treacă peste asta.

5. Atinge-ţi soţia doar cu gândul la sexCine are nevoie de atingeri non-sexuale? Păstrează îmbrăţişările, săruturile şi prostiile alea cu ţinut de mână pentru preludiu. Astfel, partenera ta va şti cu exactitate că atingerile şi sexul merg mână în mână şi de fiecare dată când o atingi va şti că urmează să faceţi sex. Astfel nu rişti semnale eronate şi neînţelegeri. E perfect, nu?

6. Sări peste preludiu şi treci direct la "treabă"În lumea asta nebună şi în continuă mişcare în care trăim, totul trebuie făcut pe fugă. Nu avem timp de pierdut cu prostii. Cine are timp pentru partide de sex pe îndelete, savurate cum se cuvine? E prea mult de lucru cu "chestiile alea extra", inutile. Treci direct la penetrare. În plus, amândoi mergeţi la muncă dimineaţă şi trebuie să şi dormiţi.

7. Lasă-ţi hainele pe tine în timpul sexuluiSe ştie, doar, că nu este nevoie să fii complet dezbrăcat pentru a putea face sex. Îţi dă doar de lucru pentru mai târziu, când trebuie să te îmbraci la loc.

Află care sunt celelalte şapte trucuri pentru o căsnicie fără sex pe adevarul.es

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net