1.200 € ca să aduci patru curve la cheful tău

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Oficial e ilegală, dar e la îndemâna oricui. Prostituţia a devenit în România un fenomen la fel de normal ca şi consumul de ţigări. Am încercat să aflăm cum poţi organiza o petrecere cu dame de consumaţie. Preţurile nu-s mici, dar primeşti tot ce visezi.

„Putem începe seara cu un show lesby pentru amicii tăi şi după ce îi încingem bine să continuăm cu cel care se căsătoreşte, într-o cameră. Ne putem distra şi cu ceilalţi, dar plătiţi în plus", ne-a incitat Andreea, o tânără de 21 de ani din Capitală.

Este studentă la Comunicare, dar cea mai mare parte a timpului şi-o petrece practicând cea mai veche meserie din lume. Am ajuns oarecum uşor la ea. Un telefon la anunţurile din ziare.

Citeşte şi:

În loc de ospătăriţe, curve all-inclusive

Şi-a dat soţul în judecată că a cheltuit 1,4 milioane $ pe curve

Câştiguri regeşti pentru prostituatele românce din Andaluzia

În anunţ scrie că sunt cinci fete care oferă program complet. Au refuzat o ieşire în oraş, dar ne-au invitat în cuibuşorul lor de nebunii pentru a discuta despre petrecerea pe care voiam să o organizăm. Cuibuşorul este un apartament de patru camere de pe Bulevardul Unirii din Bucureşti.

În sufrageria mare a imobilului ne primesc trei fete îmbrăcate doar în costum de baie şi aşezate lasciv pe canapea şi fotolii. Pe plasma mare din încăpere rulează... desene animate.

„Mai sunt două colege, care sunt la cumpărături", explică Andreea, o tânără cu forme rubiconde. Între timp apar şi celelalte două şi începem discuţia. Le explicăm că vrem o petrecere pentru un prieten care urmează să se căsătorească.

„Păi putem oferi o iniţiere de 10-15 minute în care el stă pe un scaun înconjurat de prieteni în timp ce noi ne jucăm cu el. Apoi mergem toate în cameră cu el pentru o oră. Asta costă 400 de euro să venim patru fete", ne explică Andreea.

simeon stalpnicul png

Sună ca în filme, dar noi vrem mai mult. Un show lesby?, întrebăm. Sigur, dar doar semiîmbrăcate. Asta cu semi nu sună bine în România. Insistăm pentru un show total. Fetele se sfătuiesc şi acceptă.

„Mai puneţi 400 de euro şi facem un show total. Ne jucăm şi cu vibratoarele şi cu biluţele. Durează cam 30 de minute show-ul", ne explică fata. Şi dacă pe lângă ginere mai vrea vreun bărbat de la petrecere ceva distracţie?

„Pentru un normal mai adăugaţi 200 de lei şi pentru anal încă 300 de lei", ne răspund. Într-un final ne înţelegem la 1.200 de euro pentru ca patru fete să vină să susţină un show lesby total, să-l iniţieze pe amicul nostru în arta distracţiilor cu prostituate şi alţi cinci prieteni să se distreze cu ele. Mamă, ce chef ne aşteaptă!

Poţi face petrecerea burlacilor la «bordel»

Există însă şi fete care refuză să se deplaseze la o astfel de petrecere. Pe Bulevardul Decebal din Capitală ne-au primit trei fete care ne-au explicat că putem face petrecerea în apartamentul lor.

„Puteţi aduce prietenul aici sau luaţi pentru o seară tot apartamentul şi faceţi petrecerea aici. Cu 15 milioane vă oferim trei fete pentru toată noaptea. Consumaţia o aduceţi voi", ne-a explică una dintre tinerele aflate în locaţie.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net