În 12 sutimi de secundă, bărbatul se decide dacă îl atragi sexual sau nu!

CLIIMA20100517_0066_1.jpg

De ce bărbaţii nu îşi pot lua ochii de pe curbele unei femei? (Foto: meetup.com)
Citeste tot despre: 

Atât e timpul necesar creierului unui bărbat să hotărască dacă o doreşte pe femeia din faţa sa în patul său.

Informaţia e furnizată de unul din cei mai prestigioşi neuropsihiatri din lume, Louann Brizendine, citată de cotidianul spaniol ABC.

Neuropsihiatra americană a cercetat structura cerebrală a bărbaţilor pentru a afla, la propriu, "ce e în mintea acestora". De ce bărbaţii nu îşi pot lua ochii de pe curbele unei femei? De ce bărbaţii fac mereu aceleaşi glume cu conţinut sexual?

Concluziile sale nu sunt o surpriză. Femeia de ştiinţă a explicat că bărbaţii se gândesc la sex de 3 ori mai frecvent decât femeile.

"Ce ştim despre stereotipurile despre bărbaţi şi femei e că bărbaţii se gândesc mereu la sex. Adevărul e că testosteronul din corpul unui bărbat, depăşeşte, pe durata vieţii sale, cu 10-15% nivelul testosteronului din organismul femeilor", a explicat Brizendine.

Vezi pe adevarul.es care e explicaţia ştiinţifică pentru care bărbatul se decide instant asupra atracţiei sexuale exercitate de o femeie şi ce se întâmplă la bătrâneţe

Citeşte şi:

Află ce relaţie ai, după modul în care dormi!

5 lecţii despre dragoste, desprinse din serialul "Sex and the city"

Ce spune despre un bărbat stilul în care face sex


În căutarea partenerului ideal? Iată 10 locuri unde-l găseşti!

Şapte tipuri de sex ce nu trebuie să lipsească dintr-o relaţie

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1