10 lucruri pe care nu le ştiai despre sărut

CLIIMA20100521_0195_1.jpg

45% dintre femei au sărutat o altă fată
Citeste tot despre: 

Sărutul este unul dintre cele mai intime şi romantice gesturi care se pot întâmpla între două persoane. Cei de la www.cosmopolitan.com ne dezvăluie 10 lucruri inedite despre sărut:

1. Există sute de terminaţii nervoase pe limbă care stimulează dorinţa. Acesta este şi motivul pentru care sărutatul înainte, în timpul şi după sex, poate fi extrem de excitant şi satisfăcător.

2. 40% dintre bărbaţi spun că un sărut lung şi fierbinte îi determină imediat să facă sex.

3. Fii atentă la pupicurile de rămas bun. Dacă iubitul tău îţi dă zilnic un pupic grăbit pe obraz înainte să-şi ia la revedere, poate însemna că nu şi-a lăsat încă garda jos. Dacă acest obicei se întâmplă doar de la un timp, poţi să-l percepi ca pe un factor de risc - partenerul poate avea dubii în ceea ce priveşte relaţia.

4. Creează instant intimitatea sărutului cu ajutorul corpului - în timp ce vă sărutaţi, apropiaţi-vă şoldurile şi astfel atmosfera se va încinge mult mai repede.

5. Metoda cea mai bună de a săruta urechea unui bărbat? Sărută şi suge lobul urechii, pentru un moment, apoi plimbă-ţi vârful limbii, uşor, pe linia urechii sale (multe bile albe, dacă-i şopteşti ceva sexy în timp ce faci asta).

6. Bărbaţii iniţiază, uneori, săruturi mai pasionale pentru a creşte libido-ul partenerei. Aşa că, atunci când devine un pic mai agresiv, nu o face doar pentru pofta lui, ci şi pentru a te determina să fii şi tu mai încinsă.

7. Bărbaţii sunt de două ori mai expuşi decât femeile să facă sex cu o persoană care sărută prost.

8. Săruturile pasionale cresc tensiunea, te excită, şi-ţi fac inima să bată mult mai repede. Toate aceste lucruri te vor ajuta să ajungi la orgasm mult mai repede.

9. 45% dintre femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, spun că au sărutat o altă fată. Numărul scade la 43% pentru cele cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani.

10. În timpul Evului Mediu, oamenii semnau contractele legale cu un "X", apoi îl sărutau pentru a-şi arăta onoarea. În timp, XX a devenit prescurtarea de la giugiuleală...şi XXX de la "o noapte fierbinte".

Citeşte şi:

Patru tipuri de sărut pe care trebuie să le stăpâneşti


Ce poţi face cu un cub de gheaţă în dormitor


Fetelor, iată cum vor bărbaţii să arate un preludiu!


Şapte jucării sexuale pe care oricine le are acasă

Şapte tipuri de sex ce nu trebuie să lipsească dintr-o relaţie

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1