10 lucruri care îl scot din sărite în relaţia voastră!

Ultima actualizare:

Curăţenia de primăvară

Bărbaţii se declară cu adevărat scoşi din minţi în momentul în care iubita se apucă să facă ordine prin casă şi pun lucrurile atât de bine, încât nu le mai găsesc după aceea.

Monologurile interminabile

Unul dintre marile coşmaruri ale bărbaţilor este o femeie care vorbeşte, vorbeşte şi nu mai termină. Mai mult decât atât, se mai şi plânge că el nu e atent ce spune ea.

Telefonul mobil

Eşti foarte ataşată de telefonul tău mobil şi nu laşi pe nimeni să pună mâna pe el? Ei bine, află că îl enervează la culme acest lucru!

Sesiunile de cumpărături

O femeie risipitoare, care face cumpărături tot timpul îi aduce pe bărbaţi în pragul disperării. Mai mult decât atât, nu-şi doresc, sub nici o formă, să-şi acompanieze iubitele la shopping.

Dieta

O femeie care are grijă de corpul ei este foarte apreciată de sexul tare, însă o doamnă care face o obsesie din dieta pe care o ţine îi pune pe bărbaţi pe fugă.

Gelozia

O femeie geloasă nu va fi atractivă pentru un bărbat niciodată. Dacă îl vrei lângă tine pentru o perioadă lungă de timp, renunţă la crizele de gelozie. Îi enervează fantastic.

Statul în baie

Orele petrecute de o femeie în baie nu sunt plăcerea nici unui bărbat. Mai mult decât atât, îi scoate din minţi. Chiar dacă sunt doar ca să fii frumoasă pentru ei.

Relaţia cu mama lui

Tu şi mama lui sunteţi cele mai importante femei din viaţa lui. Dacă nu vă veţi înţelege şi nu veţi avea o relaţie bună, el va fi nervos la culme şi vă veţi certa cumplit.

Întrebările stupide

În capul listei cu întrebări stupide stă, pentru bărbaţi, clasica "La ce te gândeşti?", atunci când sunteţi în pat, după o partidă de sex. Oricât de curioasă ai fi, renunţă la ea!

Animăluţele de pluş

Ai zeci de animăluţe de pluş care stau pe pat şi ţie ţi se par fantastic de drăguţe? Ei bine, află că lui nu i se par deloc drăguţe şi îl scot din sărite.

10 lucruri care o scot din sărite pe EA în relaţia voastră!

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net