10 fantezii sexuale pe care nu le poţi rata

Ultima actualizare:

Locul 1 - Sex cu asistentele medicale

Când eşti bolnav vezi asistentele medicale ca pe mici zei. Să faci sex cu persoana de care depinde sănătatea ta poate fi exploziv.

Locul 2 - O partidă cu contabila de la muncă

Sexul cu persoanele care par foarte dure este visul oricărui bărbat. Să vezi o astfel de femeie satisfăcută sau chiar puţin răvăşită te poate face să te simţi un rege

Locul 3 - Sex în autobuz

Tocmai pentru că e foarte dificil să faci sex în autobuz o astfel de partidă devine pentru unii chiar ambiţie. Sentimentul că eşti observat de cei din jur sau că trebuie să fi discret când îţi manifeşti satisfacţia este foarte incitant.

Locul 4 - Cu nevestele prietenilor

Nu este o fantezie foarte „corectă", dar îţi poate aduce liniştea în gaşca de prieteni. Bărbaţii se gândesc mai mereu la o partidă cu partenera prietenului, aşa că o astfel de partidă este eliberatoare.

Locul 5 - Şura cu paie de la ţară

"Bărbaţii au momente când caută ceva total natural. Aşa că o partidă cu o femeie mai simplă într-o şură de paie la ţară nu este de ratat", ne-a explicat Zoltan.

Locul 6 - Sex la iarbă verde sau pe plajă

Poţi oricând fi surprins de cineva, dar un astfel de loc îţi dă sentimentul de libertate totală pentru orice poziţie.

Locul 7 - Pe birou

În timpul zilei se acumulează multe tensiuni, aşa că o partidă după terminarea programului cu o colegă poate fi eliberator.

Locul 8 - La un concert

Simţurile la un astfel de eveniment sunt oricum incitate de muzică, iar sexul te poate face să ai o seară completă. E excitant şi faptul că poţi fi văzut oricând de cei din jur.

Locul 9 - Să o faci într-o casă părăsită

Într-un astfel de loc, sentimentul de nesiguranţă dat de posibilitatea de a apărea un om sau un animal condimentează actul.

Locul 10 - Sex în saună

La o astfel de partidă simţi practic că se contopesc corpurile. Partenerii parcă alunecă unul pe celălat, iar senzaţia este de apropiere totală.

«Te fac să te simţi rege»

 „Fanteziile au darul de aţi pigmenta viaţa. Sunt incitante în primul rând pentru că sunt greu de făcut. Găseşti greu un partener care să accepte aşa ceva. Apoi foarte important este şi locul unde o faci. O fantezie reuşită te poate face să te simţi ca un rege, aşa că sunt foarte bune şi pentru starea de spirit a unui om”, spune Zoltan Nagy, producător de filme erotice și administrator al site-ului www.goldanegate-ro.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net