10 fantezii erotice pe care nu ai voie să le ratezi într-o viaţă

Citeste tot despre: 

Exită atât de multe fantezii erotice ale femeilor pe care acestea nu îndrăznesc niciodată să şi le transforme în realitate. E timpul să lăsaţi complexele şi prejudecăţile deoparte şi să vă oferiţi o viaţă sexuală completă!

Dacă vrei să poţi spune că ai o viaţă sexuală mai mult decât satisfăcătoare, trebuie să îţi depăşeşti uneori limitele rutinei zilnice.

Să visezi e gratis, aşa că de ce să-ţi reprimi fanteziile erotice? De câte ori ai discutat cu prietenele tale despre visele XXX pe care le aveţi?

Între două pahare de vin, sigur aţi discutat şi v-aţi confesat una alteia despre ce v-ar fi plăcut să faceţi cu iubitul vostru şi nu aţi încercat-o, totuşi, niciodată. Unele se excită făcând sex în locuri publice, altele au vise umede cu colegul cel sexy de la muncă, iar altele şi-ar dori o noapte pasională şi anonimă cu necunoscutul din metrou.

Unele fantezii sunt mai uşor de îndeplinit decât altele. Nu-ţi trebuie decât imaginaţie, voinţă şi puţină dorinţă de condimentare a vieţii sexuale. Iată zece propuneri de astfel de fantezii pe care trebuie neapărat să le pui în practică pentru a putea spune că ai o viaţă sexuală completă.

1. Sex în casa părinţilor

Cine spune că acasă la părinţii tăi sau ai lui este teritoriu interzis? Una din fanteziile sexuale obligatoriu de pus în practică este să faci sex în casa părinţilor sau a socrilor.

Să ajungi în al şaptelea cer alături de iubitul tău, atenţi să nu treziţi pe cineva, cu senzaţia extrem de plăcută a riscului de a fi surprinşi, este o experienţă cât se poate de excitantă.

2. Jucăriile sexuale

Poate crezi că jucăriile sexuale sunt doar pentru femeile singure, sau poate pentru cele nimfomane. Nimic mai fals. Îndrăzneşte să aduci un element de noutate în relaţia ta, cumpără-ţi un vibrator sau un dildo, pe care să-l foloseşti singură, atunci când e el plecat, sau, de ce nu, împreună cu el.

Chiar dacă bărbaţii nu sunt neapărat mari fani ai jucăriilor sexuale în cuplu, din când în când nu i-ar strica şi lui puţină diversitate. De altfel, există jucării sexuale cu telecomandă. Aşa că, oferă-i lui controlul plăcerii tale şi dă-i puterea de a-ţi oferi orgasme apăsând, la propriu, un buton.

3. Sex în parcare

Cine nu s-a excitat măcar o dată la gândul unei partide, printre maşini, în parcarea subterană? Sau, pentru cei mai puţin curajoşi, în maşina aflată în parcare. Locurile semi-publice sunt ideale, pentru că satisfac fanteziile atât a celor care preferă adrenalina gândului că ar putea fi surprinşi, cât şi a celor care vor ca acest risc să fie diminuat la maxim.

Alte locuri ideale? În baia din tren sau din avion, în lift, în cabina de probă de la magazin, pe ultimul rând la cinematograf... Dă frâu liber imaginaţiei.

4. Sexul-expres

Îndrăzneşte o partidă de sex-expres. "Una mică, la perete" când te aştepţi cel mai puţin sau te gândeşti cel mai puţin la sex, se poate transforma într-o experienţă de neuitat.

Poţi încerca, de asemenea, şi reversul medaliei: o partidă de sex lent, în care să nu rămână nicio parte a corpurilor voastre neexplorată.

Citeşte pe adevarul.es care sunt celelalte şase fantezii sexuale pe care trebuie să le transformi în realitate

Loading...