10 fantezii erotice pe care nu ai voie să le ratezi într-o viaţă

Ultima actualizare:

Dacă vrei să poţi spune că ai o viaţă sexuală mai mult decât satisfăcătoare, trebuie să îţi depăşeşti uneori limitele rutinei zilnice.

Să visezi e gratis, aşa că de ce să-ţi reprimi fanteziile erotice? De câte ori ai discutat cu prietenele tale despre visele XXX pe care le aveţi?

Între două pahare de vin, sigur aţi discutat şi v-aţi confesat una alteia despre ce v-ar fi plăcut să faceţi cu iubitul vostru şi nu aţi încercat-o, totuşi, niciodată. Unele se excită făcând sex în locuri publice, altele au vise umede cu colegul cel sexy de la muncă, iar altele şi-ar dori o noapte pasională şi anonimă cu necunoscutul din metrou.

Unele fantezii sunt mai uşor de îndeplinit decât altele. Nu-ţi trebuie decât imaginaţie, voinţă şi puţină dorinţă de condimentare a vieţii sexuale. Iată zece propuneri de astfel de fantezii pe care trebuie neapărat să le pui în practică pentru a putea spune că ai o viaţă sexuală completă.

Cine spune că acasă la părinţii tăi sau ai lui este teritoriu interzis? Una din fanteziile sexuale obligatoriu de pus în practică este să faci sex în casa părinţilor sau a socrilor.

Să ajungi în al şaptelea cer alături de iubitul tău, atenţi să nu treziţi pe cineva, cu senzaţia extrem de plăcută a riscului de a fi surprinşi, este o experienţă cât se poate de excitantă.2. Jucăriile sexualePoate crezi că jucăriile sexuale sunt doar pentru femeile singure, sau poate pentru cele nimfomane. Nimic mai fals. Îndrăzneşte să aduci un element de noutate în relaţia ta, cumpără-ţi un vibrator sau un dildo, pe care să-l foloseşti singură, atunci când e el plecat, sau, de ce nu, împreună cu el.

Chiar dacă bărbaţii nu sunt neapărat mari fani ai jucăriilor sexuale în cuplu, din când în când nu i-ar strica şi lui puţină diversitate. De altfel, există jucării sexuale cu telecomandă. Aşa că, oferă-i lui controlul plăcerii tale şi dă-i puterea de a-ţi oferi orgasme apăsând, la propriu, un buton.

Cine nu s-a excitat măcar o dată la gândul unei partide, printre maşini, în parcarea subterană? Sau, pentru cei mai puţin curajoşi, în maşina aflată în parcare. Locurile semi-publice sunt ideale, pentru că satisfac fanteziile atât a celor care preferă adrenalina gândului că ar putea fi surprinşi, cât şi a celor care vor ca acest risc să fie diminuat la maxim.

Alte locuri ideale? În baia din tren sau din avion, în lift, în cabina de probă de la magazin, pe ultimul rând la cinematograf... Dă frâu liber imaginaţiei.

Îndrăzneşte o partidă de sex-expres. "Una mică, la perete" când te aştepţi cel mai puţin sau te gândeşti cel mai puţin la sex, se poate transforma într-o experienţă de neuitat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net