Manevra pe care a făcut-o Gabi Bădălău ca să o lase pe Claudia Pătrășcanu fără copii

55.jpg

Claudia şi Gabi se bat pe custodia micuţilor

Claudia Pătrăşcanu (39 de ani) şi Gabi Bădălău (35 de ani) luptă pe toate fronturile pentru custodia copiilor. Deocamdată, magistraţii au dat o decizie provizorie, pe ordonanţă preşedinţială, în ceea ce priveşte domiciliul, dar şi programul de vizită pentru cei doi băieţi ai lor, Nicholas şi Gabriel.

Afaceristul a apelat la un tertip care să îl ajute să demonstreze că soţia lui nu are cu ce creşte copiii.  Conform Spynews, în timpul relaţiei, artista era angajată la firma soţului ei, apoi acesta i-a desfăcut contractul de muncă şi a lăsat-o fără un venit. Iată însă că artista este bătăioasă şi pe lângă dovezile pe care le-a depus la dosar, aceasta i-a mai ”trântit” un proces,  prin care cere achitarea salariilor restante.

În februarie cei doi vor da nas în nas mai des la tribunal, decât în viaţa de zi cu zi. ”După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează!”, scria, la momentul respectiv, Claudia Pătrăşcanu. 

 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1