Fiica Laurei Cosoi este balerină la doar doi anișori

12-13_vedete-20200128_122222.jpg

Rita are fustiţă de balerină

Actriţa Laura Cosoi (38 de ani) este tare mândră de micuţa Rita, în vârstă de doi ani, care a participat deja la primele cursuri de balet. Actriţa a menţionat, pe Instagram, că exact la aceeaşi vârstă a început şi ea lecţiile de dans, încurajată de mama ei, profesoară de dans la Clubul Copiilor din Iaşi. După aceea, Laura s-a înscris la Liceul de Artă, secţia Balet, ca mai apoi să practice dansul sportiv, calităţile ei artistice fiind apreciate de fani şi la concursul ”Dansez pentru tine”, în 2007, când Laura a participat pentru un caz umanitar. Laura şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, sunt nedespărţiţi de fiica lor, pe care au luat-o cu ei şi în recenta vacanţă exotică din Thailanda.

Citește și

  • Actriţa Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Însă, pe lângă cariera artistică, spectul fizic este un alt atuu care îi atrage pe fani. La 37 de ani are un corp de invidiat. Evident că există şi un secret, iar Laura a fost de acord să îl dezvăluie cititorilor Click!.

  • fetita laurei cosoi mananca broccoli

    Pentru majoritatea părinților cu copii mici, mâncare în vacanțe este o adevărată provocare. Pasionată de gătit și autoarea a două cărți de bucate, Laura Cosoi pare să fi găsit rețeta câștigătoare. Actrița a dezvăluit pe blogul personal cu mâncare pregătește pentru drumurile lungi cu Rita (1 an).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1