A vrut să-și arate bijuteriile, dar și-a dezgolit din greșeală sânii

prezentatoare.jpg

prezentatoare sani
Și-a arătat accidental unul dintre sâni într-o emisiune în direct
Foto: captură foto/Youtube

O prezentatoare argentiniană s-a făcut de rușine după ce și-a arătat accidental unul dintre sâni în timpul unei emisiuni în direct. Pe moment, nu a părut că a realizat ce făcuse, dar când și-a dat seama, s-a simțit tare rușinată.

Frumoasa brunetă se afla în mijlocul unei discuții cu invitații și colegii de platou și a vrut să le arate bijuteriile de la gât, după cum relatează Daily Star. Situația a scăpat de sub control la propriu după ce bluza, foarte decoltată, i-a alunecat ușor pe umărul drept și i-a dezvelit unul dintre sâni.

Desigur, drăguța prezentatoare nu purta sutien, astfel că a oferit celor din platou o surpriză foarte „picantă”.

Loading...
 
 

Citește și

  • prezentatoare tv

    O prezentatoare Tv și actriță din Mexic s-a făcut de rușine în fața colegilor și a invitaților din timpul unei emisiuni în direct după ce a arătat tuturor mai mult decât ar fi trebuit. Bomba sexy s-a aruncat pe burtă pe o slatea, dar a uitat că avea fusta foarte scurtă și că probabil...îi lipsea și lenjeria intimă.

  • prezentatoare meteo sezu sani

    Aceasta este cu siguranță prezentatoarea meteo cu cel mai impresionant bust. La fiecare buletin meteorologic, tânăra încântă privirile cu sânii săi care sunt imposibil să nu fie observați, indiferent de cum ar apărea îmbrăcată. În majoritatea emisiilor însă, tânăra apare de fiecare dată cu rochii destul de decoltate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1