VIDEO Are «superputeri»! Își «încordează» sânii și nasturii zboară

sani.jpg

sani imensi
în Două secunde, nasturii au zburat și sânii sunt liberi
Foto: captură video

Samanta Lily are cu ce! Femeia a impresionat mii de bărbați cu “puterile” sale extraordinare. Nu are nevoie de mâini pentru a-și desface cămășile, ci totul stă în bustul său imens, de care se ajută pentru a face nasturii să zboare.

A devenit o senzație a Internetului și este conștientă de acest lucru, doar reușește să facă bani buni din aparițiile sale pe rețelele sociale. Cere 20 de dolari pe lună de la cei care o urmăresc pe Snapchat și vor să vadă în fiecare zi o mostră de goliciune, notează The Sun.

Bineînțelescă au existat persoane care să facă filmulețele publice pentru toată lumea. Le-au urcat pe YouTube, acolo unde au toate șansele să devină virale. Nonșalantă, tânăra care se laudă cu o mărime a bustului de 34J se încordează puțin și își eliberează "monștrii" pe care-i ascunde sub cămăși neîncăpătoare.

samanta.jpg

samanta lily
Samanta Lily se laudă cu un bust natural
Foto: arhivă personală

samanta lily

Loading...

Citește și

  • Să fii sănătos înseamnă să te menţii în formă fără să fie nevoie să te înfometezi şi să ajungi numai piele şi os. Cel mai bun exemplu în acest sens este modelul Jordan Carver, care s-a filmat în timpul exerciţiilor de rutină şi le demonstrează tuturor că poţi fi foarte frumoasă chiar şi cu forme generoase.

  • sani marika italia prezentatoare

    O prezentatoare din Itallia a avut parte de un incident la ruşinos la Tv. Marika Fruscio, care e cunoscută în “cizmă” pentru ţinutele ei sumare, dar şi pentru bustul impresionant, a intrat în direct într-o rochie extrem de decoltată. Ţinuta sexy i-a dat mari bătăi de cap pe tot parcursul emisiunii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1