A venit din armată, direct la fiica lui la școală! Reacția emoționantă

fetita_eleva.jpg

fetita eleva
Fetiței nu i-a venit să creadă când l-a văzut pe tatăl ei
foto: captură video
Citeste tot despre: 

Atunci când pleacă în armată, bărbații sau chiar femeile își lasă în urmă familiile, pe care sunt conștienți că nu le vor mai vedea pentru foarte mult timp. Momentele de reîntâlnire sunt emoționante și intense, iar cei dragi nu știu cum să reacționeze.

Vizitele-surpriză sunt cele mai frumoase, atunci când vin din partea unui membru al familiei plecat în armată. Un soldat i-a făcut o astfel de vizită fetiței lui, în timpul orelor de curs. A venit la școala la care învăța micuța, fără să anunțe, și i-a făcut o surpriză de proporții.

Fetița nu a știut cum să reacționeze la început. Nu i-a venit să creadă că îl avea în față chiar pe tatăl ei, așa că l-a strigat de mai multe ori. Când a realizat ce se întâmplă, micuța i-a sărit direct în brațe bărbatului, zâmbind cu gura până la urechi.

Loading...

Citește și

 • femeie auz casatorie

  O femeie a avut parte de o surpriză înduioșătoare după ce și-a recăpătat auzul. Toată viața și-a trăit-o în liniște absolută din cauza faptului că a fost surdă, dar după ce i-a fost implantat un dispozitiv care i-a redat auzul, iubitul i-a oferit cel mai fericit moment din viață.

 • prezervativ

  Mamele sunt cele care se îngrijorează cel mai tare când vine vorba de siguranța și bunăstarea copiilor lor. Cu atât mai mult, mamele de băieți, care sunt uneori exagerate la cât de tare vor să-i protejeze.

 • cate fete

  O imagine care a devenit virală pe Instagram pune o grămadă de lume pe gânduri. În fotografie par a fi mai multe fete care se uită una la cealaltă în oglindă, dar numărul lor a stârnit controverse.

 • batranica dans

  Dansul a fost dintotdeauna o parte însemnată a fiecărei culturi și o modalitate aparte de manifestare a sentimentelor. Un material video realizat în Marea Britanie dovedește faptul că dansul nu are nici limită de vârstă. O bătrânică a uimit pe toată lumea când în timpul unei reprezentații stradale a început să danseze într-un stil neașteptat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1