Vecinii îi ocupau mereu locul de parcare. Răzbunarea e ilară

loc_de_parcare.jpg

loc de parcare
Femeia se săturase de străinii care parcau pe locul ei
foto: http://www.wm.edu/
Citeste tot despre: 

Timp de 10 ani de zile, Julie Geue (48 de ani) și-a găsit mai mereu locul de parcare ocupat de străini. A rezistat cu calm în toți acești ani, înțelegând că situația este cauzată de poziționarea neobișnuită a casei ei, aceasta fiind plasată în apropierea unei gări.

La un moment dat, femeia nu a mai putut îndura. Femeia a chemat câțiva muncitori să aștearnă prundiș pe suprafața locului de parcare. Când aceștia au ajuns la fața locului, nu și-au putut face datoria din cauza unei mașini parcate acolo. Aceea a fost picătura care a umplut paharul.

Julie s-a enervat și, potrivit telegraph.co.uk, le-a spus muncitorilor să verse tot prundișul în așa fel încât mașina respectivă să nu mai poată ieși din parcare. În plus, pentru a face totul și mai amuzant, femeia a înfipt o mistrie (unealtă de zidărie de dimensiuni reduse, n.r.)  în prundiș, împreună cu un bilet pe care scria „Săpat plăcut, măcar nu plouă!”.

„Vinovatul în acest caz susține că a făcut o greșeală inocentă și că a fost confuz în legătură cu locuința în fața căreia ar trebui să parcheze. Din păcate, după zece de ani în care m-am confruntat cu oameni leneși, nepoliticoși și care, adesea, mă amenințau, oameni care au făcut acest lucru, nu îmi mai pasă dacă este o greșeală inocentă sau nu”, a declarat Julie.

loading...
Loading...

Citește și

  • Calitatea drumurilor din România este unul dintre principalele motive de nemulțumire la adresa politicienilor. Căci, în ciuda numeroaselor taxe plătite, drumurile noastre drage au cea mai proastă calitate din Uniunea Europeană.

  • O mamă din Canada a primit milioane de aprecieri pe Facebook după ce a publicat un filmuleț în care femeia își îmbrăca cei patru bebeluși și-i pregătea de culcare.

  • mama fiica virale

    Trei femei au ajuns faimoase pe internet, după ce una din ele a publicat un selfie. Motivul? Nimeni nu-și poate da seama care este mama și care sunt fiicele, pentru că fetele par a fi de aceeași vârstă. Kaylan Mahomes este cea care a pus imaginea în care apare sora ei geamănă, Kyla, și mama lor, care arată extraordinar de bine.

  • tata bebelus

    Când pierzi momente importante din primele luni de viață ale copilului tău, faci orice pentru a le recupera. Iar tehnologia este un aliat important în acest demers. La asta s-a gândit și Eric Bruce când a hotărât să realizeze scurte clipuri amuzante cu fiul său, pentru a i le trimite soției, când aceasta se afla la serviciu.