Vârsta e doar un număr. 400 de bunicuțe au defilat în bikini și au fost adevărate dive

bunicute.jpg

Bunicuțele au defilat în costume de baie, care mai de care mai personalizate, și au zâmbit în fața sutelor de telespectatori
foto: Captură video

Peste 400 de femei trecute de vârsta a doua au defilat în costume de baie într-un parc acvatic la anualul ”Bunica în bikini”. Cea mai în vârstă bunicuță care și-a afișat formele în costum de baie avea 78 de ani.

Bunicuțele chineze și-au etalat corpurile în bikini, la competiția anuală a costumelor de baie. Concursul anual ”Bunicuța în bikini” este organizat de Hetong Elderly Welfare Association și dorește să promoveze și să încurajeze atitudinea pozitivă dintre viață și vârstă.

În cel de-al treilea an al competiției, bunicuțele chineze au concurat pentru un loc pe podium în orașul Tianjin, iar participantele nu au fost deloc puține. Peste 400 de femei și-au pus costumul de baie dorit, ales de fiecare dupăa numite criterii, și au defilat cu mândrie, fiind confidente în corpurile lor.

Bunicuțe în bikini colorați, costume de baie dintr-o piesă sau două, care mai de care mai stilizate și personalizate, toate doamnele trecute de 55 de ani au fost admirate în întregime.

bikini.jpg

Juriul a ales câștigătoarele după ce au analizat cu atenție mai multe criterii
foto: Captură video

 

Juriul a votat după anumite criterii, cum ar fi zâmbetul, poziția corpului sau încrederea cu care pășeau în fața spectatorilor și au acordat peste 100 de premii.

bunicuta_are_78_de_ani.jpg

Cea mai în vârstă concurentă avea 78 de ani, dar arăta incredibil pentru vârsta sa
foto: Captură video

 

Cea mai ”experimentată” participantă a fost Ma Jing, în vârstă de 78 de ani, care a purtat bikini albaștri.

”Sunt onorată să pot participa la un concurs de bikini la vârsta aceasta. Pentru mine înseamnă fericire și sănătate mintală”, a declarat bunicuța, conform Metro.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1