Un model plus-size face senzație în lenjerie intimă pe Instagram: "Nu mă interesează comentariile negative!"

izzy-nicholls-hp.jpg

Izzy Nicholls
Izzy Nicholls are peste 120.000 de fani pe Instagram
Foto: Instagram

Modelul plus-size Izzy Nicholls și-a uimit fanii cu noile sale poze în lenjerie intimă. Blonda s-a pozat într-un body Ann Summers, care dă iluzia că Izzy este aproape nud. Tânăra de 22 de ani, din Worcester, nu se sfiește să își arate formele pe Instagram, acolo unde are o mulțime de admiratori.

Fotografia sexy a acumulat mii de like-uri și tone de complimente. Unul dintre fani i-a spus: „Uimitoare!”, în timp ce altul a exclamat: „Atât de sexy și de frumoasă”. Un al treilea i-a oferit un compliment măgulitor: „Ești o zeiță superbă”. În ciuda susținerii pe care a primit-o din partea fanilor, ea are de-a face și cu multe comentarii negative.

izzy-nicholls.jpg

Izzy Nicholls
Izzy Nichols, într-un body Ann Summers
Foto: Instagram

„Mă supără uneori când oamenii se străduiesc să spună ceva rău. Am avut o mulțime de astfel de comentarii. Trebuie însă să înveți să le ignori. Nu le dau satisfacție. Asta vor. Vor ca oamenii să înceapă și să provoace o dramă și mai mare. Nu le dau din timpul meu. Nu mă interesează comentariile negative. Le șterg cum le văd!", a explicat Izzy pentru Daily Star.

Ea a mai spus că acum nu ia în seamă opiniile altora, adăugând: „În momentul în care am încetat să-mi pese de ceea ce crede lumea și și am început să fac ceea ce vreau, am devenit cunoscută și am ajuns să fac toate aceste lucruri fantastice”. Izzy Nicholls are peste 120.000 de fani pe Instagram.

0_plus-size-model-wows-in-nude-illusion-lingerie.jpg

Izzy Nicholls
Izzy este obișnuită să primească și comentarii negative
Foto: Instagram

 

Loading...
 
 

Citește și