A umblat aproape goală pe motocicletă în plină zi

goala_pe_motor.jpg

goala motocileta
A mers pe motocicletă în sânii goi
Foto captură foto/Youtube

În timp ce stăteau la semafor, mai mulți șoferi au surprins o tânără femeie care umbla aproape dezbăcată pe o motocicletă, ca pasager. Nu doar că se simțea foarte confortabil în sânii goi în public, dar pare să fi trecut neobservată de poliție.

Stând cu sânii goi lipiți de spatele celui care conducea motocileta și purtând doar casca de protecție, chiloți și încâlțăminte sport, tânăra pare că a dorit să simtă adrenalina vitezei pe fiecare centimentru al corpului ei sexy.

Unul dintre șoferii care i-a observat a filmat-o pe femeie, iar imaginile video care au ajuns pe Internet, au intrat și în atenția poliției, relatează Mirror.co.uk.

„Fata era pe motocicletă purtând doar chiloți, dar nu și-a arătat sânii, fiind lungită pe spatele șoferului. Nu poate fi considerată o ofensă. Am întâlnit femei care umblau pe stradă în ținute mult mai provocatoare, având posteriorul complet dezgolit. Ar fi fost o ofensă dacă ar fi mers goală pe stradă, dar în acest caz nu putem face nimic”, a declarat un ofițer de poliție.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

  • dezbracata pe strada

    Un model s-a plimbat dezbrăcat de la brâu în jos pe străzile din Hong Kong, în China. Secretul femeii constă în faptul că o artistă talentată, pe nume Sandra Bakker, i-a picat o pereche de blugi pe corp, care par atât de reali încât nimeni nu îşi dă seama că blonda este dezbrăcată.

  • femeie dezbracata strada turist

    O femeie aproape dezbrăcată care imploră turiștii să se culce cu ea a fost filmată pe străzile aglomerate ale unui oraș din China. În imagini se observă cum un bărbat este acostat de femeia aproape goală, care încearcă apoi să îl dezbrace.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1