Uite ce a făcut un tânăr care și-a prins iubita goală cu alt bărbat

iubit.jpg

iubit inselat
O femeie din SUA nu a avut nicio remușcare când a ales să-și înșele iubitul
Foto: captură video

Un bărbat care își suspecta iubita că îl înșală a apelat la ajutorul unui tânăr care postează videoclipuri pe YouTube și își oferă ajutorul celor care au nevoie de dovezi că partenerii nu le sunt totalmente fideli.

De aici nu a mai fost decât un pas. După ce i s-a plâns partenerului lui de urmărire că iubita lui s-a schimbat foarte mult, că își petrece vremea scriindu-le pe internet altor băieți, că găsește mereu scuze că este ocupată cu studiul atunci când el îi cere să petreacă timp împreună, cei doi au adunat o echipă și au urmărit o zi din viața suspectei.

Iubitul înșelat și ajutorul lui au surprins-o pe fată în timp ce făcea sex cu un alt bărbat, chiar în mașina individului cu pricina. Dată afară din mașină și lăsată în plină stradă doar în lenjerie intimă de către "amantul" ei, care a ales să demareze în trombă, Jessica a trebuit să înfrunte și mânia iubitului care s-a abținut cu greu să nu o lovească. "Îmi bați joc de mine? Meriți ceea ce ți se întâmplă! Îmi vine să te pocnesc atât de tare! Să-ți iei lucrurile și să te cari din casa mea!", i-a spus furios tânărul înșelat.

inselatZoom
Femeia a fost lăsată dezbrăcată în stradă de "amantul" ei
Foto: captură video

 

Filmulețul cu isprava femeii și pașii pe care "urmăritorii" i-au făcut pentru a o prinde în fapt a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube.

loading...
Loading...

Citește și

 • valentina

  “Bomba” detonată de Valentina Pelinel, că este gravidă, deşi n-are un iubit oficial, nu i-a picat deloc bine fostului soţ, Cristian Boureanu. Mai ales că, spun gurile rele, politicianul a divorţat de blondină tocmai pentru că s-ar fi prins că îl înşală cu Cristi Borcea, cel bănuit că ar fi tatăl copilului.

 • jason hewlett

  Un bărbat s-a lăudat pe internet că și-a înșelat soția. Mesajul a fost văzut de toți prietenii cuplului, însă partenera lui, în loc să se enerveze, s-a bucurat nespus. Se pare că ceea i s-a întâmplat soțului ei a fost mai mult decât benefic pentru relația lor.

 • ViCa Blochina amanta Victor Piturca

  Relația dintre Victor Pițurcă (59 de ani) și Vica Blochina (40 de ani) nu mai este un secret pentru nimeni, dar mai sunt multe lucruri care n-au ieșit încă la iveală. Un astfel de amănunt a fost dezvăluit de fosta balerină abia acum. Vica recunoaște că l-a înțelat pe fostul selecționer.

 • amantul bătut

  Te întâlneşti pentru prima oară cu o femeie. Atracţie există între voi, se simte bine în preajma ta, începe să zâmbească mai des şi chiar dacă afli că este căsătorită, te hotărăşti să mergi mai departe şi devii amantul ei. Nu uita însă să te interesezi cine e soţul ei şi cu ce se ocupă, nu de alta, dar n-ar fi indicat să ajungi în postura tânărului iubăreţ din imaginile surprinse de fotoreporterii Click! în București zilele trecute.