A uitat că stă la un pupitru transparent și a arătat ce ascunde între picioare

prezentatoare.jpg

prezentatoare chiloti
Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple
Foto: captură video

O prezentatoare de știri din Italia a avut parte de un moment de-a dreptul jenant. În timp ce-și făcea treaba, aceasta a uitat pentru câteva clipe că stă la un pupitru transparent și și-a depărtat picioarele.

Costanza Calabrese a bucurat ochii telespectatorilor vigilenți atunci când și-a luat rămas bun de la publicul său. Îmbrăcată corespunzător, în fustă neagră și sacou de aceeași culoare, jurnalista s-a relaxat prea tare la sfârșitul buletinului de știri, și-a ținut picioarele mai depărtate decât ar fi trebuit și și-a arătat lenjeria intimă, notează Mirror.

prezentatoare chilotiZoom
Și-a depărtat picioarele prea mult
Foto: captură video

 

În caz că cineva a ratat momentul cu pricina, un clip a fost urcat pe YouTube, așa că nu doar italienii au avut parte de această “priveliște” spre chiloții prezentatoarei.

loading...
Loading...

Citește și

 • usher nevasta goala poza instagram

  L-a cam luat valul! Usher este tare mândru de soţia lui Grace, alături de care a petrecut Anul Nou în Bahamas. În noaptea dintre ani, artistul a postat pe contul de Instagram o fotografie interzisă minorilor.

 • mariah carey gafa vestimentara concert

  Diva R&B a suferit un moment foarte jenant chiar pe scena uluitoare de la The Colosseum, din Caesars Palace, unde hainele mulate și prea decupate, deloc flatante pentru silueta sa tot mai plină, au arătat lumii prezente ce poartă ea pe dedesubt.

 • megan rees

  Vedeta din serialul american "Ex On The Beach", Megan Rees, s-a cam lăsat dusă de val în timp ce petrecea o seară alături de prietenii săi. Ea s-a simțit însă atât de bine încât a uitat că purta o rochie cam decoltată și cam scurtă.

 • madonna sani fund met gala

  Diva a fost prezentă la Met Gala (cunoscut și drept Costume Institute Gala n.r), evenimentul unde toate celebritățile se întrec în costumații îndrăznețe. Madonna (57 de ani) a optat pentru o ținută care i-a lăsat mască pe toți cei prezenți la Metropolitan Museum din New York, luni (2 mai). Artista a purtat un body care i-a lăsat sânii și fundul la vedere.