Tu cum ții telefonul în mână? Iată ce spune asta despre personalitatea ta

Citeste tot despre: 

Se pare că și modul în care ții telefonul spune ceva despre personalitatea ta. Cel puțin la aceasta concluzie au ajuns oamenii de știință.

Potrivit acestora, există patru moduri de bază în care oamenii își țin telefoanele și fiecare dintre ele corespunde caracterului omului. Vezi cu care din cele 4 situații de identifici și află ce tip de personalitate ai! 

1. Ții telefonul într-o mână și introduci textul cu degetul mare

Dacă ții telefonul cu o singură mână, ești o persoană organizată și disciplinată, înțelegi mereu ce e bine și ce e rău pentru tine. 

Iubești mai mult să vorbești decât să asculți. Ești capabil(ă) să distingi dragostea pură de cea prefăcută. Atunci când vine vorba de relații, nu-ți asumi riscuri. Nu te grăbești să-ți asumi responsabilități. La început, păstrezi distanța, dar, de îndată ce omul îți câștigă încrederea, te deschizi complet. 

2. Ții telefonul cu ambele mâini și introduci textul cu degetul mare

Acest lucru arată că aștepți protecție, atenție și grijă. Nu-ți exprimi sentimentele cu prea mare dorință, de aceea partenerul tău poate simți lipsa de iubire.

Ești persoană foarte intuitivă, greu de înșelat, pentru că întotdeauna ești vigilentă și extrem de sensibilă la gândurile și emoțiile celorlalți. 

Asta te face un judecător destul de bun. Însă tu îți folosești această abilitate pentru a fi sensibilă și atentă, nu subiectivă și manipulatoare. Ești gata să depui efort pentru a cunoaște mai profund cealaltă persoană, dar uneori graba te poate deruta și există șansa să fii cu cineva care nu merită cu adevărat dragostea ta.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

8 părți ale corpului care pot spune multe despre tine

Testul care stabilește dacă ai un IQ peste medie. Tu cât de repede ai văzut femeia din poză?

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1