Transformare incredibilă! Dintr-o grăsuță șomeră a ajuns Miss Bikini

lindsaymain.jpg

lindsay piper miss bikini
Lindsay nici nu se gândea că va reuși să arate așa
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Atunci când a fost forțată să declare falimentul micii ei afaceri, Lindsay Piper (39 de ani) a apelat la sport pentru a-și lua gândul de la faptul că a ajuns să fie șomeră. Nu știa pe atunci că va ajunge să aibă job-ul pe care îl visează mii de femei și să obțină titlul de Miss Bikini.

Lindsay avea un magazin de haine pentru copii în Swansea, Țara Galilor, dar afacerea nu a mers prea bine. După ce a fost nevoită să închidă magazinul, Piper s-a apucat să studieze antrenoratul, la Universitatea din Țarala Galilor de Sud, potrivit Mirror. Atunci a pus piciorul pentru prima oară într-o sală de sport și s-a hotărât să-și schimbe radical viața. Lindsay Piper a slăbit 25 de kilograme și a reușit să obțină un trup demn de concursurile de frumusețe.

miss.jpg

sport culturism miss bikini dieta
Lindsay arată incredibil
Foto: Facebook

 

Acum, ea e Miss Bikini, categoria Masters, în Marea Britanie. Femeia susține că nici nu se gândea că va ajunge până aici. Când s-a apucat de sport, a făcut-o doar pentru a slăbi și pentru a-și îmbunătăți sănătatea. Cu toate acestea, după ce s-a apucat de culturism, antrenorul ei i-a propus să se înscrie la concursuri de frumusețe bazate pe acest sport.

 

Loading...

Citește și

  • patty sanchez femeie supraponderala obeza

    O femeie care suferă de obezitate morbidă s-a hotărât să-și schimbe radical viața. Paty Sanchez a fost într-o relație extrem de toxică. Partenerul ei voia să o îngrașe din ce în ce mai mult, iar ea ajunsese să cântărească 323 de kilograme. Nu se mai putea mișca și și-a dat seama că trebuie să pună capăt relației cu iubitul care voia să o facă cea mai grasă femei din lume.

  • femeie grasa inselata

    Povestea de viață a unei femei demonstrează cât de important este să ai alături o persoană care te acceptă așa cum ești. Jen Mellor (35 de ani) avea peste 100 de kilograme atunci când s-a căsătorit cu soțul ei, Andy, alături de care are un băiat de 11 ani. Bărbatul a început să se poarte foarte urât cu ea, să îi adreseze cuvinte jignitoare și să o înșele.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1