Striptease cu distanțare socială! Cum s-au adaptat cluburile în vremea pandemiei

club-de-striptease-coronavirus.jpg

Club de striptease cu distanțare socială
Cluburile de striptease drive-thru sunt din ce în ce mai populare
Foto: AFP

Omul se adaptează la orice! Urmând exemplul americanilor, nemții au organizat un club de striptease cu distanțare socială. Cum a fost posibil? Oamenii care își doresc să vadă dansatoarele dezbrăcate vin la club, dar nu cum o făceau înainte, ci drive-trough. Ei au parte de spectacol din mașină, iar astfel respectă măsurile de distanțare socială.

Un club de striptease drive-thru s-a deschis în Germania oferind clienților distracție cu distanțare socială pentru prima dată în peste două luni de carantină. Automobilistii lipsiți de inhibiții au făcut coadă în Landshut, Bavaria, vineri (29 mai), pentru a vedea spectacole în direct cu dansatoare la bară și DJ sexy, potrivit Daily Star.

Spectacolul a fost un real succes

Ei au avut de plătit în jur de 30 de euro pentru spectacol și un pahar de vin spumant din partea casei. Spectacolul a avut loc într-un cort de evenimente. Automobiliștii au avut voie câte 15 minute fiecare, pentru ca fiecare să aibă șansa să se bucure de spectacolul de striptease.

Managerul clubului de striptease drive-thru a declarat: "E frumos acum, este din nou mișcare, există viață, poți spune că este din nou distractiv." În timpul focarului de Covid-19, Germania și-a menținut rata de mortalitate relativ scăzută, la 8.302 până acum, în ciuda numărului de cazuri.

 

 

Loading...

Citește și