Sport extrem inventat de ruși! Se dau cu placa trasă de cal

snowboard.jpg

snowboard cal rusia sport extrem
Niște tineri inventivi au încercat un nou sport de iarnă
Foto: captură video

Snowboard cu un cal putere! Rușii au inventat un nou sport de iarnă: datul cu snowboard-ul, dar nu oricum, ci cu placa trasă de un cal. Cine are nevoie de munți pentru a practica acest sport de iarnă? Se poate face și la câmpie, dar aveți nevoie de un cal.

Sporturile de iarnă sunt extrem de populare, iar în plin sezon internauții se întrec în filmări cât mai inedite făcute pe pârtie. Nimeni nu-i întrece, însă, pe acești tineri inventivi.

Un videoclip realizat în Rusia a ajuns viral în mediul on-line. Ce-i drept, rar vezi așa ceva! Unul dintre tineri este tras de un cal, pe o placă de snowboard, în timp ce un altul filmează întreaga scenă. Acest tip de sport improvizat pare distractiv, dar greu de pus în practică.

 

Loading...

Citește și

  • sport iarna sanatate organism antistres

    Când ai câteva zile libere, cum se întâmplă de Sărbători, vizitele la rude și petrecerea timpului în jurul mesei și în fața televizorului, al mobilului sau al laptopului n-ar trebui să fie singurele preocupări. Patinajul sau o escapadă la munte pentru a face schi sau snowboarding sunt extraordinare pentru sănătate, previn bolile și te mențin în formă.

  • sibiu top destinatii iarna europa

    Orașul Sibiu este apreciat și peste hotare. Jurnaliștii britanici de la The Guardian l-au inclus într-un top al destinațiilor europene pentru iarnă, alături de alte orașe din Croația, Norvegia sau Polonia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1