Simbolul "Hollywood" a fost vandalizat, iar farsa a stârnit multă indignare!

hollywood.jpg

hollywood
Cel mai cunoscut simbol din Los Angeles a fost vandalizat
Foto: Getty

Cum altfel să treci în noul an dacă nu cu o glumă care să amuze pe toată lumea? Un farsor s-a gândit că ar fi un lucru inedit să „cosmetizeze” puțin cel mai cunoscut simbol al Californiei, Holywoodul.

Locuitorii din Los Angeles s-au trezit în prima zi a noului an cu o mică „surpriză”. Mult îndrăgitul lor simbol „Hollywood” a fost transformat peste noapte în „Hollyweed” (cuvântul „weed” face referire la etnobotanice), precizează CNBC.

Aceasta este cel mai probabil „opera” unui farsor, după cum sugerează și sursele de presă locale. Polițiștii n-au fost deloc încântați de ce au văzut, dar mulți localnici s-au grăbit să imortalizeze gigantica poznă.

hollywoodZoom
"Hollyweed", noul simbol din Los Angeles
Foto: Twitter

Un reprezentant al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat că un farsor, a cărui identitate este momentan necunoscută, s-a cățărat pe simbol și a acoperit literele „O” cu o prelată astfel încât să le transforme în „E”.

Timp de aproape o sută de ani, „Hollywood” a devenit un simbol al culturii locale, dar și al cinematografiei americane, nu doar în Statele Unite, ci în întrega lume. Se pare însă că nu este pentru prima dată când a fost vandalizat. Acest lucru s-a mai întâmplat în 1976.

loading...
Loading...

Citește și