Și-a pierdut mințile când și-a văzut iubitul primind un lapdance de la alta

lapdance.jpg

lapdance
S-a dus să îi facă o dansatoare lapdance, chiar dacă iubita lui era acolo
foto: captură video

O femeie și-a pierdut cumpătul la un eveniment în aer liber, când l-a văzut pe iubitul ei primind un lapdance de la o femeie în bikini.

Bărbatul își sprijinea, relaxat, pe posteriorul dansatoarei, când iubita lui a observat ce se întâmplă, potrivit thesun.co.uk. Nu a mai ținut cont că toată lumea se uita la ei și a reacționat violent.

A sărit la iubitul ei și l-a lovit cu pumnii, pentru scurt timp, până când au intervenit doi agenți de securitate. Reacția bărbatului a fost una neașteptată, el fiind confuz și comportându-se de parcă nu ar fi fost vinovat cu nimic. 

Loading...
 
 

Citește și

  • profesoara striptease elevi

    O profesoară fără inhibiții a făcut striptease în clasă, iar elevii ei au filmat tot momentul. Cu toate că părea că se simte bine, s-ar putea să plătească scump pentru asta. Femeia predă la un liceu din Gramsci Keynes, din Toscana (Italia). Videoclipul în care aceasta se dezbracă în fața clasei a fost publicat pe Internet, iar părinții care-și duc copiii la acel liceu sunt oripilați de incident.

  • rihanna club de striptease

    Ea chiar știe ce-nseamnă distracția și nu se dă în spate de la nimic. După un concert susținut la Toyota Center, în Houston, Texas, Riri a decis să meargă într-un club de striptease să se distreze.

  • N-a reuşit să ajungă la inima Andreei Mantea, în emisiunea “Burlăciţa”, dar vineri seara Sorin Dumitraş a dat-o pe spate pe pretenţioasa Mihaela Rădulescu cu fizicul lui sculptat. Asta deşi nu şi-a dat jos tricoul şi nici n-a fost personajul principal, ci doar şi-a însoţit iubita, filipineza Resciebelle Santiago, cea care a şi cucerit publicul şi juriul cu vocea ei.

  • adolescenta sexy

    O adolescentă s-a folosit de o rețea socială pentru a-și vărsa frustrările față de profesorii ei de la liceu. Tânăra s-a dus la cursuri îmbrăcată sumar, într-un maiou din plasă prin care i se vedeau, în toată splendoarea, sânii. Cadrele didactice s-au revoltat și au dat-o afară de la ore, însă fetei nu i s-a părut normal.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1