Și-a arătat sânii în trafic și a provocat un accident uriaș pe autostradă

femeie_la_volan.jpg

femeie la volan
Blondina a îndeplinit dorința bărbaților din mașina alăturată și le-a arătat sânii
foto: captură video

O nouă regulă specificată în cartea de legislație rutieră ar trebui să fie „Nu-ți arăta sânii în mașină!”. O blondină ar fi provocat un accident în masă pe o autostradă din Anglia, după ce s-a mândrit cu „podoabele” ei în fața unor tineri.

Într-un filmuleț publicat pe rețelele sociale, apar mai mulți bărbați, într-o mașină, circulând în paralel cu o mașină în care se află trei femei. Tinerii le spun acestora să își arate sânii, iar după mai multe insistențe, una dintre femei le îndeplinește dorința și își ridică tricoul.

Imediat după aceasta, cel care mânuiește camera de filmat schimbă cadrul pe un accident masiv provocat de șoferița din mașina alăturată, care s-ar fi izbit într-un camion care staționa.

Clipul a ajuns viral pe internet, fiind vizualizat de peste 190.000 de oameni, potrivit dailystar.co.uk. Cu toate acestea, mulți utilizatori susțin că întâmplările nu ar fi reale, ci regizate pentru o campanie publicitară ce promovează siguranța la volan.

Loading...

Citește și

  • andreea antonescu playboy

    Andreea Antonescu a reușit, în 2002, să-i facă pe șefii Playboy să scoată din buzunar o sumă-record pentru istoria românească a revistei iepurașului cu papion. Vedeta și-a arătat nurii pentru 30.000 de euro, mai mult decât au primit Loredana sau Dana Săvuică. Iată cum arată acum cei mai ”scumpi” sâni din România.

  • topless mamaia

    De câțiva ani buni încoace, Mamaia a devenit destinația preferată pentru un weekend prelungit la mare. Aici sunt cele mai tari distracții, cele mai cochete terase și cluburi și, pe cale de consecință, cea mai mare concentrație de apariții sexy și sâni dezgoliți de pe litoralul românesc.

  • E greu în anul 2016 să mai întâlneşti la plajă busturi nesiliconate, mai ales în rândul vedetelor, care-şi permit orice din punct de vedere financiar. Fotoreporterii Click! au găsit însă acul în carul cu fân, adică şase dive sexy, cu sâni naturali.

  • rihanna sani sfarcuri chiloti

    Rihanna (28 de ani) e din ce în ce mai curajoasă cu vestimentația ei. Artista nu se sfiește să se îmbrace provocator chiar și în viața de zi cu zi, nu numai pe scenă. E mândră de sânii ei mici și naturali, dar absolut perfecți. Bruneta a fost fotografiată în Soho, New York,miercuri (25 mai) într-o rochie verde, brodată și extrem de transparentă, care i-a lăsat la vedere sfârcurile și lenjeria intimă.