Sex în mașina pompierilor! O blondă a fost prinsă «în fapt»

sex_masina_pompieri.jpg

sex in masina pompieri
Fotografia a fost publicată pe site-urile de matrimoniale
foto: The Sun

O amatoare de senzații tari a fost surprinsă, goală, în timp ce întreținea relații intime într-o mașină de pompieri. Fapta a ajuns pe Internet, unde a stârnit inclusiv reacția oficialilor.

Bărbatul care a publicat imaginea susține că el însuși este pompier. Acum, șeful Pompierilor din Manchester (Anglia) încearcă să-i afle identitatea, potrivit The Sun.

sex_in_masina_pompierilor.jpg

sex in masina pompierilor
O blondă a fost pozată în timp ce făcea sex în mașina pompierilor
foto: The Sun

 

În fotografie, o femeie blondă apare în sânii goi, acoperiți doar cu mâna partenerului. În spatele cuplului, se poate observa uniforma de pompier. Imaginea a fost publicată pe un site de matrimoniale, de către un utilizator care susține că are 27 de ani, este atletic, tatuat, este un „pompier adevărat” și caută femei cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani pentru „petreceri pentru adulți, sex în grup, sex legat la ochi” și alte activități sexuale.

Dacă va fi identificat, bărbatul va fi dat afară pentru folosire nepotrivită a echipamentului de pompier. În plus, s-ar părea că în spatele fotografiei ar fi fost o a treia persoană. „Din imagine, știm că cel puțin două persoane făceau sex, iar alta făcea fotografia, ceea ce înseamnă că cel puțin trei persoane erau în stația de pompieri din Manchester dând curs acestui comportament indecent”, a declarat o sursă, pentru The Sun.

Serviciul de Pompieri din Manchester a confirmat că a fost declanșată o investigație. „Vom face tot ce putem pentru a afla cum a fost realizată această fotografie și cine a fost implicat”, a declarat o purtătoare de cuvânt. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1