Sex în avion cu membrii echipajului de zbor! O stewardesă a spus secretele fierbinți ale meseriei!

stewardesa_tiffany_scanlon.jpg

tiffany scanlon
Tiffany Scanlon (30 de ani) a lucrat 18 luni pentru compania aeriana Emirates
foto: Arhiva Personală/Daily Mail

Credeați cumva că membrii echipajului de zbor nu au o viață sexuală, doar pentru că sunt mereu pe drumuri? Nimic mai greșit! Pentru ei, avionul în care lucrează se poate transforma într-un adevărat cuibușor de nebunii.

Nu o spunem noi, ci o stewardesă care a dat din casă cele mai fierbinți secrete ale meseriei! Sex la „o milă înălțime”, în toaleta avionului, dar și jucării sexuale strecurate în bagaje, pentru a nu se plictisi atunci când rămân singure – acestea sunt lucrurile mai puțin știute de cei care călătoresc, adesea, pe calea aerului.

Tiffany Scanlon (30 de ani) a fost stewardesă pentru compania aeriană Emirates, însă regulile stricte care îi sunt impuse de meserie nu au oprit-o de la distracție, potrivit dailymail.co.uk. Femeia a zburat în peste 50 de destinații în ultimul an și jumătate, experiență pe care a descris-o ca fiind epuizantă.

Însă nu se poate spune că jobul ei a fost plictisitor. Tiffany a dezvăluit că membrii echipei de zbor obișnuiau să facă sex în avion. „Din când în când, echipajul se alătura clubului «sex la o milă înălțime (expresie folosită de persoanele care întrețin relații intime în avion, n.r.». Dacă eu am făcut-o? Da, da, am făcut-o. Cu un columbian, de ziua mea de naștere, în toaletă în timpul serviciului”, spune femeia.

camera_de_hotel.jpg

camera de hotel
Tiffany se plictisea adesea în camera de hotel
foto: Arhiva Personală/Daily Mail

 

Mai mult decât atât, de-a lungul celor 18 luni în care a lucrat pentru Emirates, Tiffany a început să se simtă extrem de singură, în camera ei de hotel. Așa că a luat decizia nebunească de a strecura o jucărie sexuală în Dubai, unde astfel de obiecte sunt strict interzise. „Stăteam pe patul meu și deodată m-a lovit: eram acolo și eram complet singură. Am început să plâng și am sunat acasă, temându-mă că am făcut o greșeală imensă”, și-a amintit ea.

Pe lângă experiențele ieșite din comun pe care le-a trăit, Tiffany susține că meseria de stewardesă nu e atât de simplă precum pare. „În cele 18 luni, am avut laringită de patru ori, am avut probleme cu spatele, am fost răcită și am avut febră de multe ori, infecții la ochi, am ajuns să am o sacoșă plină de medicamente. Pe lângă boală, simțeam mereu diferența de fus orar”, a mai relatat.

Femeia ajunsese să se îngrașe 10 kilograme din cauza programului instabil de somn. Cu toate acestea, deși era mai mereu epuizată, Tiffany recunoaște acum că a avut ocazia să se bucure de luxul națiunii arabe.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1