Salopeta a trădat-o. Sânii năzdrăvani au ieșit prin decolteul adânc

ester.jpg

Ester Dee nu și-a asumat responsabilitatea când a ales să poarte o ținută atât de riscantă, iar inevitabilul s-a produs
foto: Splash
Citeste tot despre: 

Ester Dee, o celbră blondă focoasă, a oferit o priveliște de zile mari la un eveniment. Salopeta mult prea îndrăzneață i-a jucat feste, iar inevitabilul s-a produs. Decolteul adânc, până la buric, i-a scos la înaintare bustul generos și a încântat privirile participanților.

Ester Dee a făcut un real spectacol, defilând cu salopeta roșie aleasă. Cu toate că a atras toate privirile de cum a intrat cu modelul și mai ales cu decolteul adânc, în momentul în care unul dintre sâni a ieșit la înaintare, toți ceilalți au amuțit.

hepta_3033874.jpg

De cum și-a făcut apariția la petrecere, Ester a atras toate privirile asupra ei
foto: Splash

Aflată la o petrecere în Londra, Ester a purtat o salopetă roșie, transparentă, decupată, franjurată și mai ales decoltată. În momentul în care a vrut să facă o poză cu o mașină luxoasă, extrem de scumpă, Ester a uitat de responsabilitatea pe care o are alegând să poarte asemenea articol vestimentar. În momentul în care s-a așezat pe capota mașinii, unul dintre sânii blondinei s-a arătat complet.

hepta_3033892.jpg

Vrând să facă o poză cu mașina luxoasă, Ester a uitat complet să aibă grijă de decolteul său
foto: hepta

În momentul în care și l-a șezat, celălalt sân s-a ivit și el, spre amuzamentul ei și a celor care o priveau fără să clipească.

spl1549053_008.jpg

Priveliștea oferită de Ester va rămâne mult timp în mintea participanților
foto: Splash

Chiar și așa, Ester nu s-a simțit jenantă, dimpotrivă, conștientă cu o mulțime de fotografi au surprins-o în asemenea ipostaze, Ester a afișat la petrecere un zâmbet larg, până la urechi, și s-a mișcat în așa fel încât paparazzi să o surprindă din toate unghiurile.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1