S-a temut mereu să poarte costum de baie, dar i-a uimit pe toți când a încercat

jazzmyne_jay.jpg

costum de baie plaja
A purtat pentru prima dată costum de baie pe plajă și i-a uimit pe toți
Foto Instagram

Atunci când nu ești mulțumit de aspectul tău fizic, doar tu ești cel care te împiedici să faci ceea ce-ți dorești. Abia când capeți încredere în tine, viața ta începe să se schimbe. Acest lucru îl poate confirma o femeie care se temea să poarte costum de baie pe plajă pentru că nu era deloc mulțumită aspectul corpului ei.

Jazzmyne Jay a fost mereu complexată de aspectul ei fizic  cu forme ceva mai "rotunjoare" decât al tinerelor de pe plajă, astfel că nu s-a considerat niciodată "suficient de bună" pentru a purta costum de baie, potrivit DailyStar.co.uk

bikini.jpg

costum de baie plaja
Jazzmyne Jay a fost mereu dezamăgită de aspectul ei fizic
Foto Instagram

Lucrurile s-au schimbat într-o bună zi când a decis să se oprească în a se mai urî pe sine și s-a îmbrăcat cu cel mai sexy costum de baie pe care l-a putut găsi și s-a dus pe plajă pentru a le râde-n nas celor care ar critica-o.  

jazzmyne_jay_2.jpg

costum de baie plaja
Jazzmyne Jay a strâns numeroase aprecieri pe rețelele de socializare
Foto captură/Youtube

În plus, și-a făcut și prima fotografie pe care a publicat-o pe contul ei de Instagram pentru ca toată lumea să o poată vedea, nu doar cei care se aflau în acea zi pe plajă. În mod surprinzător, ea a strâns peste 8.000 de aprecieri din partea utilizatorilor și a realizat și un material video pe care l-a publicat pe Youtube și care a fost vizualizat de peste 50.000 de ori.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1