S-a machiat doar pe jumate, iar apoi s-a pozat! Reacțiile prietenilor

machiata_pe_jumate.jpg

machiata pe jumate
Maisie Beech (19 ani)
Citeste tot despre: 

O adolescentă în vârstă de 19 ani a decis să le arate prietenilor virtuali cât de mult contează machiajul în viața ei. Tânăra s-a machiat numai pe jumătate din chip, iar pe cealaltă jumătate a lăsat-o naturală. După ce și-a făcut un selfie, l-a publicat pe o rețea socială.

Reacția prietenilor ei virtuali a fost cu adevărat șocantă pentru Maisie Beech, care nu se aștepta să stârnească atât de multă ură. Imediat după ce a pus poza pe profilul personal, mai mulți internauți au început să îi scrie comentarii răutăcioase, potrivit dailymail.co.uk.

Iată cum arată fără machiaj

machiaj_jumate_maisie_beech.jpg

maisie beech machiaj jumate
Tânăra a vrut să le arate prietenilor că este încrezătoare chiar și fără machiaj
foto: Arhiva Personală

 

Deși intenția lui Maisie era aceea de a arăta că nu este rușinată de chipul ei atunci când nu poartă machiaj, ceilalți i-au sugerat că nu ar trebui niciodată să iasă din casă nemachiată. Unii dintre internauți au speculat chiar că suferă de cancer. Un bărbat i-a scris că ar pocni-o în față dacă s-ar trezi lângă ea.

Totuși, adolescenta nu s-a lăsat descurajată. „Personal, iubesc să mă machiez, fac asta ca să mă distrez. Am vrut să arăt că îmi place machiajul și că îl port pentru mine, dar, dacă vreau, la fel de bine pot merge cu trenul și fără sprâncene. Este trist că așa a ajuns societatea acum. Machiajul poate face și face parte din modă, iar fetelor le place să experimenteze și să fie creative, nu purtăm machiaj ca să ne ascundem fețele sau ca să-i înșelăm pe ceilalți”, spune Maisie.

maisie_beech_1.jpg

maisie beech machiaj jumate
Maisie nu se aștepta să primească atât de multe reacții negative
foto: Arhiva Personală

 

„Nu purtăm machiaj pentru alții, este ceva ce facem pentru noi însene. Femeile nu ar trebui să fie criticate sau numite false sau nenaturale pentru că poartă machiaj, la fel cum nu ar trebui să fie numite urâte dacă nu poartă machiaj deloc”, a mai explicat adolescenta.

Mai mult, ceea ce a dezamăgit-o au fost comentariile legate de boli. „Un alt lucru pe care îi consider trist în toată treaba asta este că oamenii au spus «nu poți fi rău cu această fată, este albinoasă, are cancer, alopecia (o boală care duce la pierderea părului, n.r.)». Și ce dacă? Poate ar trebui să fim buni cu oamenii pentru simplul fapt că sunt oameni ca și noi, cu sentimente. Nu văd de ce societatea noastră trebuie să se simtă prost pentru cineva ca să se comporte decent”, susține Maisie.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1