A reușit imposibilul! L-a făcut pe un soldat britanic să râdă

garzi.jpg

garzi britanice
Gărzile regale britanice sunt cunoscute pentru seriozitate și disciplină
Foto: Getty

Un turist american a reușit imposibilul. Într-o vacanță în capitala Marii Britanii a avut parte de un moment de faimă, întrucât a fost capabil să-l facă pe unul dintre soldații care străjuiesc unul dintre obiectivele turistice din Londra să zâmbească.

Americanul Yankel s-a apropiat de gardianul care păzea una dintre clădirile cunoscute, Horse Guards Parade, locul unde se desfășoară ceremonii importante în fiecare an, și a început o poveste inventată pe loc, care l-a făcut pe soldat să râdă.

londra.jpg

londra
Turistul american a reușit să realizeze ceva foarte dificil: să-l facă pe gardian să râdă
Foto: captură video

 

"Am fost colegi de școală. El a luat-o pe propriul drum. Îl cunosc de 30 de ani. Am fost la școală la Kensington. Nu a fost niciodată vorbăreț. Stătea singur și citea cărți, iar eu mă distram continuu. Răspundea la toate întrebările cu da sau nu. Dacă era întrebat care era numele lui, spunea nu. Ce? Ăsta e un nume? Era cel pe care mama îl lua de la școală, chiar și la 20 de ani." Acesta a fost momentul care l-a determinat pe britanic "să rupă" un tabu vechi de sute de ani: gărzile Reginei Marii Britanii nu schițează niciodată niciun gest și nu își schimbă mimica orice ar fi.

garda_britanica.jpg

gardian birtanic
Soldatul britanic nu s-a mai putut abține la glumele americanului
Foto: captură video

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1