Profa’ a făcut sex cu elevul de 17 ani și acum susține că ea e victima de fapt

mary_beth_haglin.jpg

mary beth haglin
Mary Beth Haglin (24 de ani) susține că a fost victima elevului ei
foto: Mirror/Dr. Phil

O profesoară în vârstă de 24 de ani a întreținut, timp de luni de zile, relații sexuale cu un elev de 17, căruia i-a și trimis poze sexy cu ea pe telefon. Trimisă în instanță pentru că ar fi profitat de minorul în cauză, femeia susține acum că ea ar fi, de fapt, victima în această situație.

Mary Beth Haglin a și recunoscut cele întâmplate. „Făceam sex – aproape zilnic – în mașina lui, în mașina mea, în casa mamei lui și în casa tatălui lui”, a declarat ea, potrivit Daily Mirror. După ce totul a ieșit la iveală, femeia a fost concediată de la Liceul Cedar Rapids din Washington și s-a angajat ca stripteuză, iar acum riscă o pedeapsă de până la doi ani în închisoare, fiind acuzată de exploatare sexuală a unui minor.

mary_beth_haglin_dezbracata.jpg

mary beth haglin
Mary Beth Haglin (24 de ani) îi trimitea elevului imagini sexy cu ea
foto: Mirror/Arhiva Personală

 

Procesul care îi va hotărî soarta urmează să se desfășoare în luna noiembrie. Recent, femeia a făcut declarații controversate la o emisiune TV, susținând că elevul este cel care a sedus-o. „Elevul este cel care m-a sedus. A făcut-o cu atât de multă inteligență și cu un vocabular atât de elevat, încât am fost complet păcălită de această fațadă”, a explicat Haglin, povestind că minorul i-a trimis în repetate rânduri mesaje și bilete scrise de mână.

mary_beth_haglin_stripteuza.jpg

mary beth haglin
După ce a fost concediată de la liceu, Haglin s-a angajat ca stripteuză
foto: Mirror/Arhiva Personală

 

Pentru profesoară, era o perioadă în care se simțea vulnerabilă, din cauza unei relații problematice cu iubitul ei de atunci. „M-a prins în momentele mele cele mai vulnerabile și a folosit asta în avantajul lui. Am ignorat multe lucruri la început pentru că, evident, știam că este ilegal, nepermis”, a mai relatat Haglin. Însă relația cu bărbatul din viața ei a degenerat și a acționat impulsiv, acceptând să aibă o relație cu minorul începând din octombrie 2015.

Timp de câteva luni, cei doi au întreținut relații sexuale aproape zilnic, iar el îi cerea mereu profesoarei să-i trimită poze provocatoare cu ea. În cele din urmă, Haglin a vrut să pună capăt relației, însă susține că elevul a amenințat-o. „Când lucrurile au ieșit de sub control, și am vrut să încetăm, a început să spună «Voi aprinde un chibrit și îți voi da foc la viață»”, a mai povestit Mary Beth Haglin.

Femeii i-a fost prea frică să se despartă de minor, însă totul s-a încheiat când un alt elev i-a văzut împreună. A fost concediată de la liceul la care lucra drept profesor înlocuitor și arestată după ce s-a predat autorităților în luna iulie. Acum, Haglin așteaptă cu sufletul la gură procesul care va hotărî dacă va rămâne sau nu în libertate.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1