A prezentat o emisiune fără chiloți și sutien, într-o rochie transparentă! S-a văzut tot

prezentatoare.jpg

prezentatoare
Și-a prezentat emisiunea aproape dezbrăcată
Foto: Facebook

O prezentatoare Tv a bătut orice record de audiență după ce a apărut în platou într-o ținută extrem de îndrăzneață. și-a lăsat lenjeria intimă acasă și a arătat acest lucru prin rochia transparentă.

Jenny Scordamaglia (28 de ani) nu a părut deloc deranjată de faptul că sânii săi se vedeau în toată splendoarea lor prin rochia bleu doarte scurtă.

Purtându-se de parcă nimic n-ar fi neobișnuit, bomba sexy a continuat să-și prezinte emisiunea în direct, fără a avea cea mai mică emoție sau jenă. Înregistrarea a fost publicată și pe rețelele de socializare, unde a fost vizualizată de sute de mii de internauți.

Majoritatea au fost seduși de frumusețea prezentatoarei, mai ales când privitorilor li s-a dat ocazia de a o admira în cel mia mic detaliu. „Nu poartă nici chiloți, așa-i?”, a fost unul dintre comentarii, potrivit The Sun.

Loading...

Citește și

  • prezentatoare sexy

    Noua modă în televiziunile străine: prezentarea buletinelor de știri de către asistente Tv sexy, în timp ce se dezbracă. Încă o prezentatoare, de această dată din Spania, înăbușită de căldura din platou, a informat telespectatorii despre vremea toridă, dar le-a oferit și o priveliște incendiară.

  • prezentatoare meteo sezu sani

    Aceasta este cu siguranță prezentatoarea meteo cu cel mai impresionant bust. La fiecare buletin meteorologic, tânăra încântă privirile cu sânii săi care sunt imposibil să nu fie observați, indiferent de cum ar apărea îmbrăcată. În majoritatea emisiilor însă, tânăra apare de fiecare dată cu rochii destul de decoltate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1