A prezentat fără lenjerie, într-o rochie plasă, dar asta nu e tot. A apărut și goală pușcă la tv

jenny5.jpg

jenny
Jenny este prezentatoare la Miami Tv
Foto: captură video

Jenny Scordamaglia (28 de ani) a uimit când a apărut la tv într-o rochie plasă, fără chiloți și sutien, dar pentru ea, asta nu e nimic neobișnuit. Tânăra este dezinhibată și nu are nicio problemă în a-și expune fizicul. Nu-și arată doar picioarele sau un decolteu de bun gust, ci întrece măsura, după părerea multora.

Blonda este o veterană a aparițiilor controversate, așa că rochia albastră, ce seamănă mai degrabă cu un sac de cartofi, nu e prima ei găselniță. Acesta este modul în care ea se îmbracă la televizor: decolteuri până la buric, fuste de câțiva centimetri, care-i lasă posteriorul la vedere aproape în întregime.

La un moment dat, a depășit chiar și această limită și s-a expus în toată splendoarea, acoperită doar cu o peliculă de vopsea, fără niciun articol vestimentar, deci așa cum a lăsat-o natura.

jenny1.jpg

jenny
Decolteu până la buric și rochie foarte scurtă
Foto: captură video

jenny4.jpg

jenny
Jenny, goală pușcă
Foto: arhivă personală

jenny.jpg

jenny
Foto: captură video

 

 

Loading...

Citește și

  • prezentatoare sexy

    Noua modă în televiziunile străine: prezentarea buletinelor de știri de către asistente Tv sexy, în timp ce se dezbracă. Încă o prezentatoare, de această dată din Spania, înăbușită de căldura din platou, a informat telespectatorii despre vremea toridă, dar le-a oferit și o priveliște incendiară.

  • prezentatoare meteo sezu sani

    Aceasta este cu siguranță prezentatoarea meteo cu cel mai impresionant bust. La fiecare buletin meteorologic, tânăra încântă privirile cu sânii săi care sunt imposibil să nu fie observați, indiferent de cum ar apărea îmbrăcată. În majoritatea emisiilor însă, tânăra apare de fiecare dată cu rochii destul de decoltate.