Povestea bărbatului rus care a supraviețuit o lună în bârlogul unui urs este falsă!

rus-barlog-urs.jpg

Alexandr, barbatul mumificat în bârlogul unui urs
Povestea spunea că Alexandr a fost salvat din bârlogul unui urs
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Zilele acestea, în presa din întreaga lume s-a viralizat povestea unui bărbat pe nume „Alexandr” care ar fi fost salvat din Tuvei, Siberia, după ce ar fi petrecut olună de zile în bârlogul unui urs.

Povestea lui a fost considerată un adevărat miracol, iar publicațiile din întreaga lume au preluat știrea. Bărbatul aproape mumificat ar fi fost salvat de câini de vânătoare, iar publicația rusă EADaily a publicat și un filmuleț drept dovadă. Redactorul șef al site-ului, Alexei Demin, a explicat că a primit filmulețul dintr-o singură sursă locală, care l-ar fi obținut de la „prietenii vânători”.

Autoritățile locale au intervenit

 

Articolul a fost un real succes, fiind cel mai popular de pe site. Cu toate acestea, povestea este falsă. Nu e pentru prima oară când filmulețul cu bărbatul aproape modiicat a devenit viral, potrivit adevarul.ro

Pe 19 iunie, o altă poveste șocantă a apărut în orașul Soci. Protagonistul ei era tot Alexandr, însă bărbatul ieșise dintr-un morânt, după ce ar fi fost îngropat de viu. Oficialii locali au confirmat, ulterior, că știrea este falsă. Alexei Demin a recunoscut că autoritățile locale au contactat publicația EADaily pe care a acuzat-o că propagă știrea falsă cu ursul. În filmuleț este, cel mai probabil, o păpușă pentru care s-au folosit efecte speciale. 

Loading...

Citește și

  • Un urs a fost găsit în agonie pe marginea drumului

    Scene cutremurătoare, miercuri, pe un drum din judeţul Sibiu, Un urs a zăcut ore întregi în agonie până a murit. Autorităţile venite la faţa locului nu au putut să facă nimic pentru bietul animal. Cel mai probabil, ursul a fost lovit de o maşină, iar şoferul a fugit.

  • Un urs foarte slab a fost fotografiat de un șofer pe marginea drumului TRansfăgărășan de un șofer care trecea prin zonă

    Imagini teribile, pe Transfăgărășan! Un urs extrem de slab a fost văzut pe marginea șoselei la Vidraru. Cel mai probabil bietul animal coborâse din pădure pentru a căuta mâncare. Abia se mai putea mișca, iar singura lui speranță era ca turiștii să îi arunce câteva resturi pentru a se hrăni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1